Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...

Blog

PortAventura estrenarà al mes de maig el tobogan d'aigua més alt d'Europa

PortAventura estrenarà al mes de maig el tobogan d'aigua més alt d'Europa

PortAventura ha confirmat per a aquesta temporada un dels seus projectes més esperats: la renovació completa i ampliació del Costa Caribe Aquatic Park, el segon parc del resort i adjacent al parc temàtic PortAventura.

El projecte del Costa Caribe Aquatic Park consta d’una ampliació de 14.000 m2 de noves instal·lacions, aconseguint d’aquesta manera els 50.000 m2 de superfície total del parc. L’ampliació tindrà un pressupost de 10 milions d’euros i obrirà les seves portes al maig. Aquest projecte s’emmarca en el pla d’inversió de 75 milions d’euros aprovat per Investindustrial al novembre de 2012 i que té com a objectiu l’expansió i adaptació del resort per a un públic cada vegada més internacional.

Entre les noves atraccions del parc aquàtic destacarà molt especialment el tobogan de caiguda lliure més alt d’Europa que suposarà un autèntic repte pels més aventurers amb els seus 31 metres d’altura, la qual cosa equival a un edifici de 12 pisos, un pendent vertiginós de 55º i una velocitat de descens de 6 metres per segon.

Al costat del tobogan més alt se situarà un segon tobogan de 19,64 metres del tipus multi bump, és a dir, amb un recorregut de 100 metres ondulant i dos ràpids canvis de rasant. Una altra secció del parc es dedicarà a un tobogan de sis carrils sobre una sort de catifa-trineu i un recorregut ple de canvis de rasant i divertits salts d’aigua.

Dues noves piscines

A més, es construiran dues noves piscines separades entre elles per cascades d’aigua. Una serà de poca profunditat, entre 30 i 50cm, destinada als més petits  amb espais de joc i un gran vaixell pirata amb els personatges de Barrio Sésamo. La segona piscina tindrà caràcter tropical i està ideada per que els adults puguin nedar i descansar als llits d’aigua que s’hi instalaran.

images-1

Aquest dimarts s'estrenarà l'òpera "El americano perfecto" que retrata la vida de Walt Disney

 

  • Es durà a terme al Teatre Real de Madrid.
  • Està inspirada en el llibre del mateix nom de l'escriptor Peter Stephan Jungk.

 

A dos dies de l'estrena mundial de l'òpera "L'americà perfecte" sobre Walt Disney, el nord-americà Philip Glass creu que ha fet "un bon retrat" sobre el pare de Mickey Mouse, un home que, diu, "va ser ordinari i extraordinari al mateix temps ".

Ahir a la nit, va ser la primera ocasió en què Glass va veure l'òpera representada en la seva totalitat en un assaig, ja que fins ara havien treballat les diferents parts, i es va mostrar content amb el resultat: "Hi ha moltes coses divertides, coses que ens toquen .. . ", va manifestar.


Els deu errors més comuns dels pares en fer els deures amb els fills

Apreneu com ajudar els nens a realitzar les tasques escolars a casa

Més enllà del debat sobre si els alumnes han de fer o no deures a casa, la veritat és que fer les tasques escolars fora de l'horari lectiu és un pilar del sistema educatiu a Espanya. Molts defensen que els deures reforcen els aprenentatges de classe, que ajuden a crear hàbits de treball, superació i disciplina i que reforcen la concentració i la memòria. És una tasca i una responsabilitat dels fills, però els pares també compleixen un paper: el de vigilar, donar suport i aconseguir que els nois compleixin les tasques i resoldre els seus dubtes, però mai, mai fer els deures.

Els deures són una responsabilitat assumida per moltes famílies. El 80% dels alumnes en Primària rep ajuda dels seus pares per fer les tasques escolars i el 45% dels estudiants en Secundària, segons una enquesta elaborada per TNS Demoscopia. Però, sens dubte, ajudar els fills a fer els deures pot ser motiu de tensió i conflicte a casa, fins i tot pot suposar una gran càrrega, sobretot, per a molts pares que treballen i els falta temps de dedicació als fills.

 

Per portar bé aquesta gran responsabilitat, és convenient conèixer quins són els errors més comuns que cometen els pares a l'hora de realitzar els deures amb els seus fills i com resoldre'ls. Carmen Guaita, professora i vicepresidenta del sindicat de professors ANPE, explica els errors més habituals i ofereix les claus per realitzar amb èxit aquestes tasques:

1. Fer els deures en qualsevol lloc, a la cuina mentre es prepara el sopar, en la sala d'estar mentre altres veuen la tele ...

En el seu lloc: Procurar que el «moment deures» sigui important per a la família: en un lloc fix, és millor si és el seu propi racó d'estudi. Si no es disposa d'ell, en un ambient de silenci i treball general a la casa, sense distraccions, sense tele ... «Hem de demostrar que ens els prenem seriosament-diu Guaita-. Si mentre els nois treballen, pare o mare llegeixen o també treballen estarem enviant un bon missatge ».

2. Protestar com adults sobre la quantitat o qualitat dels deures.

En el seu lloc: Acceptar-realitat. «Els deures són els que són i els que toquen. Si veiem que sobrepassen el nostre fill, hem d'acudir al centre educatiu per notificar, però a casa s'ha de respectar tot el possible la decisió del professor. Estem preparant per a la vida, i en la vida hi haurà molta feina i esforç », afirma la professora.

3. Fer-los nosaltres.

En el seu lloc: Realitzar les tasques escolars dels fills ni augmenta la seva capacitat de treball ni la seva disciplina, ni els fa aprendre res de nou. «El sentit comú, la gran eina que tots els pares tenim encara que de vegades no li fem cas, ja ens ho està dient».

4. Entendre els deures només com nous aprenentatges de coneixements.

En el seu lloc: Els deures escolars són reforços per a l'aprenentatge i, sobretot, una ocasió per aprendre a treballar de manera autònoma. Els pares poden explicar els dubtes, però molt més raonable és ajudar-los a trobar la resposta que busquen: en els seus propis llibres de text, a internet ...

5. Convertir els deures en el «moment reny» de cada dia.

En el seu lloc: Convertir el temps de fer deures en un temps de pau i tranquil · litat. Si l'alumne té dificultats, pot i ha de consultar amb els seus professors al dia següent. És molt perjudicial crear a casa ansietat davant el relacionat amb l'escola.

6. No prendre seriosament la seva necessitat de presència i suport.

En el seu lloc: Deixar anar el smartphone i estar disponibles per a ells, mirant-i escoltant quan així ho requereixin.

7. Imposar un control absolut.

En el seu lloc: «Si volen que els prenguem la lliçó, hem de fer-ho. Si els posem nerviosos o ells ens posen a nosaltres, és millor confiar en la seva responsabilitat. I dir-los en veu alta que confiem-hi », diu Guaita.

8. Evitar el diàleg amb els professors.

En el seu lloc: Potenciar el diàleg i la col · laboració amb els professors i consultar si cal alguna ajuda suplementària.

9. Permetre que afrontin les tasques escolars esgotats ja de tasques extraescolars.

En el seu lloc: Les activitats extraescolars són necessàries però no poden ser obsessives. Els alumnes poden tenir massa modalitats: esport i enllaços, escacs ... tot alhora. És millor adequar-les a la personalitat i interessos del fill i permetre tardes en què només hi hagi de jugar a casa i estudiar.

10. Ser anàrquics.

En el seu lloc: Els deures són, sobretot, un aprenentatge del treball autònom i l'autodisciplina. Per Guaita, «els ajudem si els animem a establir un temps mínim i màxim, sempre a la mateixa hora, al mateix lloc, sempre amb el mòbil apagat. Tot té el seu moment és un gran aprenentatge per a un nen però són els seus pares els que han de mostrar-. També amb l'exemple »

'Los Miserables': cuando la música es más protagonista que los actores

Los Miserables: en cines el 25 de diciembre

Más de 56 millones de espectadores en todo el mundo han disfrutado de este musical que celebró en 2010 su 25 aniversario con una renovada puesta en escena. Basado en la novela homónima de Victor Hugo es, desde su estreno en 1985, el musical más longevo y ya se ha ganado definitivamente un lugar en la historia como uno de los más grandes musicales de nuestro tiempo.

Los Miserables es ante todo una historia de épica y de redención, la historia de un hombre, Jean Valjean, que huye de la implacable ley, que no justicia, en la Francia post revolucionaria y cuyo destino a lo largo de los años le llevará a encontrarse con el amor y el coraje de unos pocos y la miseria de muchos.

La belleza de esta historia, llena de pasión, continúa cautivando a los espectadores. El productor Cameron Mackintosh incorpora al legendario musical nuevas escenografías y decorados inspirados en las pinturas de Victor Hugo.

concurso-pelicula-los-miserables

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -