Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...
9,9
Valoració basada en 6 usuaris
PDF Plànol Navegar

C.E. Canyelles

Temàtica activitats: Escola de mar, Centre esportiu de mar, Coneixement del medi
Adreça: Av. Canyelles, 25 , 17310
Població: Lloret de Mar
Comarca: Selva
Capacitat: 280 places
Descripció:

El Club de Tennis Canyelles és un centre Poliesportiu situat a 300 mts de la Cala Canyelles, una de les cales més ben conservades de la Costa Brava, a 75 km de Barcelona, a 45 km de Girona i a 105 km de la frontera de la Jonquera.

Es pot arribar amb cotxe o autocar, per l' autopista C-32 fins a la darrera sortida i continuar per la carretera direcció Blanes-Lloret. També es pot arribar per la AP-7 i sortida 9 fins a Lloret.

De Lloret es segueix en direcció a Tossa i a uns 2 km passat Lloret a mà dreta es troba l'indicador que diu Cala Canyelles. Es segueix avall, direcció platja, i abans d'arribar al mar, a uns 300 mts es troba a mà dreta les instal·lacions del Club de Tennis Canyelles.

Distàncies.

A 70 Km de Barcelona i 35 Km de Girona.

Serveis.

• Estades amb activitats deportivas a partir de 3 dies.


Instal·lacions.

Les pròpies característiques i possibilitats del Club de Tennis Canyelles, permeten fer un extens programa esportiu, adequat a cada grup tenint en compte les seves particularitats com per exemple: edat, època de l'estada, coneixement previ de determinats esports, necessitats de preparació concreta en d'altres, com per exemple estades monogràfiques de judo, ballet, dansa, etc...

El complex consta de:

• 12 habitacions col.lectives amb bany col.lectiu.
• 30 habitacions amb bany complet.
• 5 pistes de tenis de terra batuda il.luminades.
• 1 pista poliesportiva de gespa artificial.
• 1 gimnàs amb les instal.lacions pròpies, apte per la pràctica de gimàstica esportiva, arts marcials, dansa, etc..
• 2 piscines, una reglamentària 25 x 12,5 m. climatitzada a l´hivern i una infantil (8x4m).
• 2 rocòdroms
• Tenis de taula.
• Sala de ballet, expressió corporal i jazz.
• Sala d´actes i reunions.
• Vestuaris.
• Àmplia terrassa i solariums.
• Infermeria i servei mèdic.
• Amplis menjadors per a grups.
• Bar i restaurant.
• Pàrking.

Secció Nàutica
• 3 barques d´esquí nàutic.
• 4 Esquí-bus.
• 30 Piragües dobles.
• 1 Barca de passeig ràpida de 7,5m.
• 4 vaixells de vela (raqueros).
• 2 barques de salvament.
• Material per Snorkel, esquí nàutic (armilles salvavides, esquís, màscares, aletes).
• Centre d´Immersió amb el seu corresponent material

Pistes de Tennis
Disposem de 5 pistes de tennis de terra batuda amb grades, llums, bancs i vestuaris per canviar-se i dutxar-se

Pista Poliesportiva
Pista de gespa artificial on es poden practicar diferents esports com futbol, bàsquet, voleibol, hoquei sobre herba, frontó i tot tipus de jocs.
Durant els mesos de juliol, agost i setembre roman coberta per a suportar millor el calor de l'estiu.

Rocòdrom
Disposem de 2 rocódroms a l'aire lliure i un cobert en el nostre Gimnàs. Estan dotats de vàries vies de diferents dificultats per aconseguir una progressió constant i poder realitzar pràctiques a diferents nivells.
El rocódrom cobert, en l'interior del gimnàs, ens permet seguir l'activitat en cas de mal temps.
La preparació dels nostres monitors i el material de seguretat que inclou anclatjes d'alta resistència, bodriers, cordes, gri-gri i mosquetons fan que aquesta instal·lació sigui de total seguret

Piscina

Una piscina reglamentaria (25 x 12,5 mts) climatitzada a l'hivern amb l'aigua de 26º a 27º i l'ambient de 32º a 38º i una d'infantil (8 x 4 mts).
Descobertes a l'estiu amb amples grades i solàrium. Disposem de tot el material necessari per la pràctica d'esports i jocs dins l'aigua. Des de pilotes i porteries per la pràctica de waterpolo com de suros o material d'espuma per a jocs.

Menjadors
Vàries sales de menjadors per acollir fins a 550 persones, en diferents grups de nombre variable e independents que poden ser separats per portes corredisses amb accés directe a la cuina. El servei de taula és a càrrec de cambrers.

Cuina
Amples i equipades cuines, amb una moderna i actual maquinària (rentaplats, cambres frigorífiques amb quatre nivells diferents de fred, forns i diferents robots complementaris) per poder atendre perfectament tota la capacitat d'allotjament

Vestuari
Disposem de 6 vestuaris repartits per les instal.lacions. Uns prop de la piscina i uns altres al costat de la pista poliesportiu

Habitacions
Habitacions confortables, totes exteriors, amb diferents distribucions (individuals, dobles o col·lectives) amb lliteres dobles i armaris per a guardar la roba. Bany complet a dins de cada dormitori en les habitacions dobles i col·lectives amb bany; i vestuaris col·lectius per les habitacions col·lectives.
I com a allotjament complementari, des de el mes de maig fins el mes de setembre, podeu gaudir d'allotjament en càmping.

Aules
Aules modulables, adaptables a vàries superfícies, segons necessitats amb possibilitat de televisió i vídeo.

Càmping
Annex de càmping, de maig a setembre, amb una capacitat de 150 places. Les tendes de 10/14 places aproximadament, estan equipades amb llum elèctrica, terra de gres, confortables lliteres, prestatges i sanitaris col·lectius.

Infermeria
Disposem de infermeria completa, cotxes per a qualsevol urgència i hi ha servei metge a la mateixa instal·lació que té visita diàriament. Els mesos de juliol i agost aquest servei es permanent les 24 hores. Si cal hi ha l'Hospital Comarcal de la Selva a 5 Km.

Gimnàs
Disposem d' un ampli gimnàs de 32 x 10 m. utilitzables, terra amb tatami i apte per la pràctica d' arts marcials, dansa, gimnàstica rítmica.web-canyelles-planell

Tipus de Casa:
Base Nàutica, Casa de Colònies
Serveis:
Estàncies amb activitats, Piscina, Camps esportius
Activitats
Escola del Mar Altina
Per a grups escolars de primària, c...
Veure activitat
Programa Arca
Programa ideal per nens a partir de 3e...
Veure activitat
Treball de síntesi
Realització de l'assignatura de secun...
Veure activitat
Esportiu Nàutic Canyelles
Realització de diferents activitats e...
Veure activitat
Horaris
HORARI 8.00 - 8.30 Alçar-se 8.30 - ...
Veure activitat
Material a portar
MATERIAL A PORTAR - SAC DE DORMIR - ...
Veure activitat
Menú escolars tipus
MENÚS TIPUS Desdejunis - Torrades ...
Veure activitat
Demana informació sobre aquesta casa de colònies

Fes una PRE-Reserva
*A fi de poder donar una millor resposta a la seva comanda, necessitem que ens detalli el nº aproximat de persones, règim i dates de l'estada. Gràcies
Mapa
Video
Valoracions
9,8
Instal·lació

9,8
Exteriors

9,9
Activitats

10,0
Monitors

9,9
Menjar

10,0
Neteja

Comentaris dels usuaris
31/05/2017
Xavi

Activitats molt motivants en un entorn magnífic i tot això acompanyat d'un monitoratge perfecte! Molt recomanable.

23/05/2017
Anabel

Totes les activitats són fantàstiques, el monitoratge és espectacular i el tracte de totes les persones, inmillorable.

10/06/2016
Xavi

Cala Canyelles té unes instal.lacions i unes activitats espectaculars. És una destinació on sempre hem estat molt a gust tant en el tracte amb els monitors/es com amb el personal del menjador. Les activitats les varien any rere any i són totes molt adequades.

04/06/2015
Xavi

Una experiència Genial que no oblidarem mai! Gràcies per tot!

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -