Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...
8,9
Valoració basada en 54 usuaris
Plànol Navegar

Can Putxet

Temàtica activitats: Aventura
Adreça: Ctra. de Sant Celoni a Santa Fe, Km 2,3, 80
Població: Sant Celoni
Comarca: Vallès Oriental
Capacitat: 80 places
Descripció:

Can Putxet és una masia que es troba a la zona natural del Montseny, on tenen cabuda grups, associacions, amics, famílies i escoles per poder gaudir de la natura i la diversió.

Un gran jardí bordeja tota la casa, aquest espai és ideal per realitzar jocs pels nens i fer qualsevol activitat exterior.

El bosc proper a la casa serveix per conèixer les varietats d'arbres típics de la zona com són les alzines, els castanyers, els roures i el faig, que dóna els colors tant magnífics a la tardor.

Instal.lacions esportives

• Piscina: A l'estiu podeu gaudir de la piscina que té la casa, de dimensions adequades per grups nombrosos, amb tots els requeriments que comporta tenir unes instal·lacions tant profitoses.

• Camp de futbol: El camp de futbol dóna un espai obert de grans dimensions, podent-lo disfrutar sempre que vulgueu. També es pot fer servir per a qualsevol joc d'exterior.

• Pista de tenis: Disposem d'una pista de tennis com a complement de totes les activitats que es poden realitzar a la casa.

instal.lacions d'oci

• 3 ha. de bosc privatitzat: El bosc proper a la casa serveix per conèixer les varietats d'arbres típics de la zona com són les alzines, els castanyers, els roures i el faig, que dóna els colors tant magnífics a la tardor.

• Jardí: Un gran jardí bordeja tota la casa, aquest espai és ideal per realitzar jocs pels nens i fer qualsevol activitat exterior.

• Granja d´animals: A can Putxet disposem d'una varietat d'animals que acompanyats d'un monitor es podrà visitar.

• Riu: El riu Rifé proper a la casa ens permet conèixer la vegetació de ribera, sempre caducifòlia, conferint una pinzellada de frescor al país de l'alzinar.

• Porxo

Distancias

• A 45 Km. de Barcelona

• A 58 Km de Girona

• A 192 Km. de Lleida

• A 141 Km. de Tarragona

Serveis

• Colònies escolars amb activitats.

• Activitats d´un dia.

• Caps de setmana, families...

• Paintball per adults.

• Comiats de solter amb activitats

• Restaurant

Com arribar a la casa de colònies

Sortida 11 de l'AP-7, Sant Celoni. Seguir les indicacions que condueixen al centre de Sant Celoni. Un cop allà, seguir les indicacions que dirigeixen cap a Carretera Santa Fe o Carretera Campins. A 2,3 km d'haver deixat el poble de Sant Celoni, a mà esquerra es localitza Can Putxet. Com a referència, davant mateix, al costat dret, hi ha una central elèctrica.

Serveis:
Allotjament i pensió, Estàncies amb activitats, Turisme familiar - cap de setmana, Piscina, Camps esportius
Activitats
Colònies d'aventura de C.Superior, ESO i Batxillerat
CAN PUTXET disposa d'unes infrastructu...
Veure activitat
Colònies d'aventura de Cicle Inicial
CAN PUTXET disposa d'unes infrastructu...
Veure activitat
Colònies d'aventura de Cicle Mitjà
CAN PUTXET disposa d'unes infrastructu...
Veure activitat
Colònies d'aventura - Educacció infantil
CAN PUTXET disposa d'unes infrastructu...
Veure activitat
Colònies de natura (tots els cicles)
Dos,tres o més dies per impregnar-se ...
Veure activitat
Colònies NATURA-AVENTURA (Tots els cicles)
Es poden escollir algunes de les activ...
Veure activitat
Festes d'aniversaris
Can Putxet ja disposa del seu espai re...
Veure activitat
Casaments i celebracions
Can Putxet pot ser també seu de celeb...
Veure activitat
Caps de setmana amb activitats
Proposem, per a les persones que vulgu...
Veure activitat
Activitas per a adults
ACTIVITATS PER A ADULTS - PAINTBALL ...
Veure activitat
Activitats d'un dia
La Castanyada a Can Putxet
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS -
Veure activitat
Pac aventura en Can Putxet - CI
Nivells: - CI -
Veure activitat
Pac Aventura a Can Putxet - CM
Nivells: - CM -
Veure activitat
Pac Aventura CS
Nivells: - CS - ESO - BATX -
Veure activitat
Pac Aventura per infantil
Nivells: - Infantil -
Veure activitat
Taller de Natura
Nivells: - CI - CM - CS - ESO -
Veure activitat
Pac aventura a Can Putxet - 3er i 4art ESO
Nivells: - CS - ESO - BATX -
Veure activitat
Pac Aventura Can Putxet - 1er i 2on ESO
Nivells: - CS - ESO - BATX -
Veure activitat
Natura: Ecosistemes
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS -
Veure activitat
Pac Aventura a Can Putxet - Batx / Cicles Formatius
Nivells: - BATX -
Veure activitat
Demana informació sobre aquesta casa de colònies

Fes una PRE-Reserva
*A fi de poder donar una millor resposta a la seva comanda, necessitem que ens detalli el nº aproximat de persones, règim i dates de l'estada. Gràcies
Mapa
Video
Valoracions
8,7
Instal·lació

8,8
Exteriors

8,9
Activitats

9,1
Monitors

9,2
Menjar

8,7
Neteja

Comentaris dels usuaris
28/05/2019
Pepi

Una magnífica experiència. La casa, l'entorn i les instal·lacions molt grans i variades. Activitats molt motivadores pels nens i nenes.

21/03/2019
Cristina

Vam agafar l'activitat Park Aventura, dues de les tres activitats (zona de tirolina,....i l'acivitat dels quads)molt divertides i adequades pels nens/es; en canvi l'altra activitat (zona.de la.fira), la vam trobar pobra, poc motivadora pels nens/es. Les instal'lacions, l'atenció, monitors,...molt bé.

29/10/2018
Ada López

Els monitors i les activitats en general molt bones, especialment ens ha agradat la Gimkana groga que dóna una oportunitat per posar en marxa l'esperit de superació i la competició en aspectes que fan créixer els nois i noies fent que es coneguin millor a ells mateixos.

05/06/2018
Sra. Elena López

Nosaltres ja portem molts anys anant a aquesta casa de colònies, i estem molt contents. El tracte amb tot el personal de la casa és proper. Ens agrada l'espai on està ubicada la casa perquè hi ha contacte directe amb la natura. Els nens s'ho passen molt bé amb les activitats. Les habitacions són amples i els lavabos estan molt nets. Ah!... i el menjar és molt bo! Recomanem al 100% aquesta casa de colònies i felicitem al personal pel seu bon tracte.

01/06/2018
Srta. Dolors Rifá

Es una sortida molt adequada per a l'educacio infantil. Nosaltres la fem cada tres anys ja que som una linia.

29/05/2018
Sra. Mònica Fernandez

Instal·lacions addients per a infants, amb molta varietat d'activitats i uns monitors que han dinamitzat, organitzat i controlat les activitats perfectament.

21/11/2017
Antonia

L'entorn és perfecte. La casa preciosa i les persones que han portat les activitats a terme ho han fet molt propers als nens. Us felicito!

10/05/2017
Noemí Soriano

La casa té un entorn increïble, amb molts espais. Les activitats són molt adequades a l'edat dels nens i nenes.

17/10/2016
Susana

El lloc és fantàstic per fer colònies amb els alumnes.

13/06/2016
Jéssica Flores

Les activitats amb els nens han estat correctes. Pel que fa al tracte amb els professors podria millorar. El fet que et cobrin per pendre un cafè quan a totes les altres cases de colònies te l'ofereixen de franc i acompanyat d'un petit mos et fa avergonyir desprès del import que acaben guanyant amb tots els nens que reben.

09/05/2016
Verónica Pérez

Ja fa uns quants anys que repetim en aquesta casa perquè ens agrada tot: els espais, que, per cert han estat millorats molt positivament, els monitors, les activitats,el menjar... És un lloc on tant els nens com els mestres poden gaudir d'uns dies molt agradables. Recomanable al 100%.

30/06/2015
Núria

Les activitats eren molt adients per a l, edat dels participants. Els monitors van saber portar el grup i engrescar o reconduir en tot moment.

17/06/2015
Caroline

Les quiero agradecer por su hospitalidad y atención durante nuestra estadia. Los monitores fueron excelentes y estamos muy contentos con la forma que los monitores respondían con nuestros alumnos. Tenian un buen balance de diversion pero a la misma vez disciplina. Tambien nos acomodaron muy bien con los pedidos de comidas de alumnos con intolerancias y alergias. Estamos muy satisfechos con la cantidad y calidad de comida (ambos para estudiantes y para los profesores). Todos los profesores estaban contentos con el lugar y fue el lugar de colonias mas agradable que hemos tenido este año escolar. Gracias!

16/06/2015
Hector Cañete

Casa i personal excel·lent! Un 10!

30/04/2015
Pepi Serra

La netedat de la casa

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -