Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...
Encara no hi ha cap valoració
Plànol Navegar

Can Riera (masia petita)

Adreça: Ctra. BV-5114, de Campins a Sta. Fe, Km. 10´5, 08470
Població: Fogars de Montclús
Comarca: Vallès Oriental
Capacitat: 24 places
Descripció:

Casa enmig del Parc Natural del Montseny

Adaptada a tot allò que es necessita per celebrar una festa o comiat de solter, amb amics i família. Per poder fer-la a la teva mida, sense haver d’agafar cotxes o fer trasllats.

Amb una sala especial per fer-hi la festa sense molestar a ningú. I amb exteriors que donaran molt de sí per fer-hi activitats, jocs o seguir-hi la festa!

Espais interiors i capacitat de les habitacions

  • Petita masia de 26 places
  • 6 habitacions (3 de 6 places i 2 de 4 places)
  • Cuina
  • Menjador de pedra molt acollidor amb televisor
  • Sala per a us exclusiu de festes, comiats, celebracions...
  • 2 banys complets
  • Calefacció central
  • Interior compltament equipatI SI NECESSITES MÉS?

Possibilitat de llogar una sala amb capacitat per a 100 persones i habitacions per dormir per 120 persones. Consulta'ns les condicions i els preus.

Tipus de Casa:
Casa de Colònies
Serveis:
Allotjament i pensió, Dret a cuina, Turisme familiar - cap de setmana, Piscina, Cases sense compartir
Activitats
Demana informació sobre aquesta casa de colònies

Fes una PRE-Reserva
*A fi de poder donar una millor resposta a la seva comanda, necessitem que ens detalli el nº aproximat de persones, règim i dates de l'estada. Gràcies
Mapa
Video
Valoracions
Cap usuari ha realitzat valoracions encara.
Comentaris dels usuaris
Encara no hi ha cap comentari sobre aquesta casa.

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -