Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Activitats arreu de Catalunya
8,3
Valoració basada en 9 usuaris
PDF Navegar

Casa Somsomnis

Temàtica activitats: Escola de natura, Aventura, Coneixement del medi, Visites culturals
Adreça: Carretera Santa Coloma, s/n, 43427
Població: Vallfogona de Riucorb
Comarca: Conca de Barberà
Capacitat: 140 places
Descripció:

Casa Somsomnis està situada a Vallfogona de Riucorb, ben a la vora del Balneari de Vallfogona.

 Vallfogona és un poble de la Vall del Corb situat en el confí entre les comarques de l'Urgell i de la Conca de Barberà. Es diu que pertany a la subcomarca de la Baixa Segarra, amb capital a Santa Coloma de Queralt.

 Vallfogona és un poble petit; té una població aproximada de 130 habitants.

Compta amb un nucli antic de marcat caràcter medieval, amb infinitat de llocs evocadors, com la Plaça Major. Conserva les ruïnes del castell dels templers i les reminiscències dels hospitalers. Conserva les restes d'un antic Priorat benedictí - el de Sant Pere dels Bigats, del s. XIII. També destaca el museu Pinet, d'art. 

 El poble de Vallfogona és famós per dues coses: les aigües medicinals que permeten instal·lacions com el balnerari, i el Rector de Vallfogona, reconegut autor poètic d'estil humorístic la literatura catalana.

 Les nostres instal·lacions estan pensades i organitzades per tal de poder-hi desenvolupar serveis tant diversos com un cap de setmana en família, una estada de colònies escolars o convencions i jornades de formació per empreses...

 La casa té una capacitat de 140 places. Disposa de cuina pròpia i diverses sales polivalents, per tal de realitzar-hi tot tipus d'activitats segons les necessitats dels nostres usuaris.

 Comptem amb un equip de professionals qualificats en l'àmbit de l'educació i el lleure, i amb moltes ganes de treballar per fer, de les estada de lleure a la casa, una eina educativa i lligada al coneixement i reconeixement del territori.

 L'entorn de la casa compta amb un patrimoni cultural i natural excel·lent, que permeten combinar l'estada a la casa amb visites culturals, turisme gastronòmic i la pràctica del senderisme o de les rutes en bicicleta de diversa intensitat.

 

Instal·lacions

La casa és integrada al bosc i connectada amb una xarxa de camins i rutes. Està ben comunicada amb la barriada més tranquil·la de Vallfogona de Riucorb: la zona del balneari.

 

La casa Somsomnis disposa de:

-        Habitacions de 2, 3 i 4 llits / lliteres

-        Un menjador gran

-        Sales polivalents

-        Sala de mestres

-        Cafeteria

-        Terrassa amb glorieta i jardí

-        Hort

-        Pati polivalent

-        Rocòdrom

-        Bosc i accessos a rutes de senderisme

-        Accés segur de connexió amb el nucli de Vallfogona

-        Accés a la zona esportiva de Vallfogona

-        Calefacció central

-        Servei de cuina casolana

-        Monitoratge i guiatge propi

-        Servei d’acompanyament i vigilància durant estones lliures i nocturnes.

 


 

 


Tipus de Casa:
Casa de Colònies
Serveis:
Allotjament i pensió, Estàncies amb activitats, Turisme familiar - cap de setmana, Cases sense compartir
Activitats
Centres d'interès colònies
CENTRES D’INTERÈS I ACTIVITATS A S...
Veure activitat
Treballs de síntesi
A Somsomnis tenim un ferm compromís a...
Veure activitat
Demana informació sobre aquesta casa de colònies

Fes una PRE-Reserva
*A fi de poder donar una millor resposta a la seva comanda, necessitem que ens detalli el nº aproximat de persones, règim i dates de l'estada. Gràcies
Mapa
Video
Valoracions
7,9
Instal·lació

7,1
Exteriors

8,0
Activitats

9,2
Monitors

9,6
Menjar

7,9
Neteja

Comentaris dels usuaris
Encara no hi ha cap comentari sobre aquesta casa.

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -