Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Activitats arreu de Catalunya
7,0
Valoració basada en 1 usuari
Navegar

Cornellana

Adreça: C. de les Ribes, 8, 25717
Població: La Vansa i Fòrnols
Comarca: Alt Urgell
Capacitat: 70 places
Descripció:

Xalet de muntanya ideal per a estades al Pirineu. Està envoltat de prats i boscos i disposa d'un refugi propi a la vora amb terreny d'acampada.

Als peus de la Serra del Cadí, enfront del Port del Compte i a 1.400 metres d'alçada, es troba la casa Els Falcons.

Dins del Parc Natural del Cadí-Moixeró en un bellíssim paisatge rodejat de natura i esplèndides rutes per fer a peu, BTT, etc. I sense oblidar l'esquí.

Escoltar el silenci, les nits estelades, l'aigua cristal·lina i la netedat de l'aire fan dels Falcons un lloc per a gaudir plenament d'una estada immillorable per colònies, grups d'escoltes, d'amics o famílies.

Equipaments

Habitacions de 4, 10 i 20 places.

Un menjador de 60 places

3 sales taller, calefacció, llar de foc, piscina, riu, bosc...

Tipus d'allotjament.

Estades amb pensió completa o dret a cuina.

Distàncies

Barcelona 162 Km

Tarragona 186 Km

Girona 171 Km

Lleida 152 Km

La Seu d'Urgell 30 Km

Com arribar?

En cotxe: Carretera E-9 / C-16. Passat Berga, seguiu direcció Guardiola de Berguedà (Túnel del Cadí). A 14 km un desviament a l'esquerra indica Pedraforca. Seguiu per la carretera B-400 direcció Saldes, creueu Gòsol i seguiu cap a Josa del Cadí, Tuixent i Cornellana. La casa està situada a 50 m direcció cap a La Seu d'Urgell, pasada la cruïlla d'entrada a Cornellana.

Tipus de Casa:
Casa de Colònies
Serveis:
Allotjament i pensió, Dret a cuina, Piscina, Cases sense compartir
Activitats
Llocs d'interès
Actividades: Excursionismo, rutas de ...
Veure activitat
Demana informació sobre aquesta casa de colònies

Fes una PRE-Reserva
*A fi de poder donar una millor resposta a la seva comanda, necessitem que ens detalli el nº aproximat de persones, règim i dates de l'estada. Gràcies
Mapa
Video
Valoracions
7,0
Instal·lació

Comentaris dels usuaris
Encara no hi ha cap comentari sobre aquesta casa.

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -