Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...
9,2
Valoració basada en 4 usuaris
Plànol Navegar

El Clar del bosc

Temàtica activitats: Escola de natura, Vulcanisme, Aventura, Treballs de síntesis
Adreça: Pujarnol, s/n., 17834
Població: Porqueres
Comarca: Pla de l'Estany
Capacitat: 240 places
Descripció:

La instal·lació juvenil Clar del Bosc està situada al mig de la natura, a la Vall de Pujarnol, a 5 km de l´estany de Banyoles, al peu del Rocacorba.

Disposa de una de les millors infraestructures dedicades a nens i joves, adients per a qualsevol tipus d´estades, tant de caire educatiu com esportiu.

Àmplia instal·lació, ideal per gaudir de l'entorn natural de la vall de Pujarnol. Equipada amb pistes de bàsquet, camp de futbol, frontó, rocòdrom, camp d'aventura... La casa neix l'any 1970 com a centre universitari d'estiu. Avui, mantenint l'objectiu inicial, disposem d'una de les millors infraestructures dedicades a nens i joves, idònia per a qualsevol tipus d'estada tant de caire educatiu com esportiu. Casa molt ben sectoritzada en quatre edificis independents, amb una capacitat total de 240 places.

 

Distàncies

120 Km de Barcelona

27 Km de Girona

5 kilòmetres de l'estany de Banyoles

 

Serveis

• Estades escolars amb activitats

• Estades amb pensió completa

• Turisme per famílies

• Programes esportius

• Crèdits de síntesi

 

Instal·lacions

El campus està dividit en tres edificis totalment independents; Els Arcs, Matamors i Ginestà.

Els Arcs amb un total de 140 places està dividida en dos plantes que es poden separar interiorment per gaudir d'una instal·lació més adient a les necessitats de l'escola. Totes les habitacions d'aquest sector son de 6 places i n'hi ha de 2 places per al professors. Sector de sanitaris a les dues plantes totalment equipats. La distribució de les habitacions es fa a partir d'un hall que pot servir com a sala interior a les dues plantes.

Rocacorba també és un edifici de dues plantes amb un total de 38 places i amb quatre habitacions de 12, 8, 10 i 6 places. Compta també amb una habitació de 2 places per al professorat. Bloc de sanitaris totalment equipat.

Ginestà és un edifici d'una sola planta situada damunt del menjador principal de la casa, amb 6 habitacions de 2, 4 i 6 places. Amb una totalitat de 20 places és l'allotjament ideal per grups reduïts o de turisme familiar. Bloc de sanitaris totalment equipat.

Equipaments interiors

• Sistema de calefacció central

• Habitacions annexes per educadors amb bany individual

• Sales polivalents a cada edifici

• Menjador interior i exterior

• Sala discoteca

• Sales amb llar de foc

• Menjador per educadors (monitors)

Equipaments exteriors

• 3 pistes poliesportives (amb 2 porteries de futbol sala, 4 cistelles de bàsquet i 4 de minibàsquet)

• Rocòdrom

• Itineraris de natura

• Camp de tir amb arc

• Piscina (25x12.5 m.)

• Camp d'aventura

Serveis:
Allotjament i pensió, Estàncies amb activitats, Turisme familiar - cap de setmana, Piscina, Camps esportius
Activitats
Colònies ambientades: Ed. Infantil i cicle inicial
Colònies ambientades: Ed. Infantil i ...
Veure activitat
Colònies Primària: Cicle mitjà i superior
Colònies Primària: Cicle mitjà i su...
Veure activitat
Colònies Secundària
Colònies Secundària UNA VOLTA PER G...
Veure activitat
Treballs de síntesi per Secundària
Treballs de síntesi per Secundària ...
Veure activitat
Demana informació sobre aquesta casa de colònies

Fes una PRE-Reserva
*A fi de poder donar una millor resposta a la seva comanda, necessitem que ens detalli el nº aproximat de persones, règim i dates de l'estada. Gràcies
Mapa
Video
Valoracions
8,5
Instal·lació

9,5
Exteriors

9,1
Activitats

9,5
Monitors

9,5
Menjar

9,3
Neteja

Comentaris dels usuaris
10/05/2017
mariona

Hem estat molt a gust a la casa de colònies!

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -