Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Central de reserves de cases de colònies
9,8
Valoració basada en 1 usuari
Navegar

La Guàrdia Lada

Temàtica activitats: Escola de cel, Granja escola, Tallers Varis
Adreça: C. Castell, 1, 25217
Població: La Guàrdia Lada (Montsoliu de Segarra)
Comarca: Segarra
Capacitat: 86 places
Descripció:

La Guàrdia Lada és un nucli agregat que pertany al municipi de Montoliu de Segarra, amb una població que ronda els 40 habitants.

Com a tots els municipis de la Segarra, l'agricultura hi juga un paper preponderant, modelant el paisatge i el caràcter de la gent que hi viu. Envoltats de sembrats que s'estenen fins a l'horitzó, els matisos de colors que van des del verd més fosc al groc més brillant, són paisatges que no deixen indiferents a ningú.

La Casa de Colònies es troba al peu del castell de la Guàrdia Lada, datat al segle XI, avui, com molts dels castells de la nostra terra, en runes. Els seus primers castlans foren Guifré Bonfill i la seva muller, Sicarda, encomanats per Hug Dalmau de Cervera l'any 1075.

A tan sols 10 minuts de Cervera, a la Guàrdia Lada podreu gaudir de la Segarra en tot el seu esplendor, recorrent els seus senders en bicicleta o caminant, participant de les nostres tradicions i enriquint-vos amb la cultura de gran qualitat que es fa a la nostra terra.

 

 • Televisió
 • Calefacció
 • Nucli Rural
 • Piscina
 • Wifi
 • Jocs Infantils
 • Sales Activitats
 • Punt d'escalfament
 • Granja
 • Esplanades
 • Terrassa
 • Hort Ecològic
 • Zona Esportiva
 • Adaptada Ruta Verda

Instal.lacions interiors

La Casa de Colònies de la Guàrdia Lada consta de tres plantes i un celler soterrani. Hi ha 11 habitacions amb 86 places en total, dues sales d'activitats, una d'elles semi-exterior amb safareig i renta mans pel moment de les manualitats que ho requereixin, i l'altra interior com a sala de jocs i lleure.

Cada planta consta d'habitacions amb banys i dutxes perfectament condicionades i un ampli menjador amb punt d'escalfament. Hi ha labavos i accessos adaptats per a persones amb movilitat reduïda i. A la primera planta, a més, hi tenim l'infermeria amb capacitat per a dues persones.

El celler soterrani consta de dues grans sales ambientades en el món de la pagesia on s'hi poden dur a terme tot tipus d'activitats.

 

Instal.lacions exteriors

Tot i que la nostra estrella és la piscina, la casa disposa d'instal·lacions a l'aire lliure per a gaudir de les diferents activitats de lleure, com ara, una pista poliesportiva, un camp de futbol de terra i tot un poble per descobrir!

Alguns dels nostres tallers es realitzen a la zona de l'hort o a la zona dels animals de granja, que són instal·lacions que també es poden visitar i utilitzar lliurement.

I per als que només busquin un raconet d'ombra a l'estiu, disposem d'una zona verda amb arbres per a fer una migdiada, un pícnic, o simplement, badar gaudint del paisatge.

 

Distàncies

 • A 1 hora de Barcelona, Tarragona, Port Aventura, La Seu d'Urgell i Andorra.
 • A 1h 50m de Girona. A 40 minuts de Lleida, de Montserrat i la Ruta del Monestirs Cistercencs.
 • A 2h 20m del Parc Nacional d'Aigües Tortes i Sant Maurici.
Tipus de Casa:
Casa de Colònies
Serveis:
Allotjament i pensió, Dret a cuina, Estàncies amb activitats, Piscina, Camps esportius, Capella
Activitats
Tallers de cuina
La cuina és la part més important de...
Veure activitat
Taller d'hort ecològic
A la Casa de Colònies de la Guàrdia ...
Veure activitat
Els animals
El nostre petit corral el formen un mu...
Veure activitat
Programes d'astronomia

Veure activitat
Demana informació sobre aquesta casa de colònies

Fes una PRE-Reserva
*A fi de poder donar una millor resposta a la seva comanda, necessitem que ens detalli el nº aproximat de persones, règim i dates de l'estada. Gràcies
Mapa
Video
Valoracions
10,0
Instal·lació

9,0
Exteriors

10,0
Menjar

10,0
Neteja

Comentaris dels usuaris
Encara no hi ha cap comentari sobre aquesta casa.

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -