Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...
9,0
Valoració basada en 1 usuari
PDF Navegar

La Pedrera

Tipus: Museus
Adreça: Passeig de Gràcia, 92, 08008
Població: Barcelona
Comarca: Barcelonès
Transport públic:
Descripció:

Visitas y talleres para descubrir La Pedrera de Gaudí

La Pedrera, un dels edificis més representatius de la ciutatde Barcelona i del Modernisme català, seguint l’esperit transgressor amb què va ser creada, combina el seu programa educatiu amb activitats i espais que pretenen estimular la creativitat i la innovació, i ofereix una nova manera d’apropar-se a la història.

La Pedrera ofereix un ampli ventall de visites i tallers adreçats al públic escolar, en què les noves tecnologies tenen un paper protagonista. Es tracta d’activitats formatives adaptades a tots els nivells educatius, d’Educació Infantil a Batxillerat i Cicles Formatius.

Les activitats es caracteritzen per tenir un enfocament actiu i vivencial i per l’aplicació de recursos tecnològics i museogràfics d’última generació, com ara multiprojeccions, hologrames o sistemes interactius. L’objectiu d’aquestes eines multimèdia i interactives és el d’aconseguir un efecte immersiu i vivencial en tots els participants, que els permetin traslladar-se a una altra època o viure aventures a l’entorn del patrimoni.

Visites guiades a l'edifici

Un recorregut pels espais més representatius d'aquest edifici, obra del genial arquitecte Antoni Gaudí. Va ser edificat a principis del segle XX i declarat Patrimoni de la Humanitat el 1984. Va incorporar grans innovacions per a l'època i avui segueix meravellant a visitants de tot el món. El recorregut inclou la visita a les façanes, patis interiors (pati de les flors i pati de les papallones), el pis dels veïns, l’àtic de la balena amb l’exposició Gaudí i el terrat dels guerrers. 

Activitats

Es poden fer activitats a l'entorn de cinc eixos: La Pedrera, Gaudí, El Modernisme, l'arquitectura i l'espectacle.

Activitats d'un dia
LA PEDRERA: Visita guiada + hi havia una vegada el trecadís (Taller)
Nivells: - Infantil - CI - CM -
Veure activitat
LA PEDRERA: Visita guiada + la forja màgica
Nivells: - Infantil - CI - CM -
Veure activitat
LA PEDRERA: Visita guiada + L’habitació secreta de La Pedrera
Nivells: - CM - CS - ESO -
Veure activitat
LA PEDRERA: Visita guiada + Indiana Stones, EXPLOREM!
Nivells: - Infantil - CI - CM -
Veure activitat
LA PEDRERA: Visita guiada + els animals Gaudinians i on trobar-los
Nivells: - Infantil - CI - CM -
Veure activitat
LA PEDRERA: Visita guiada + Operació Gaudí
Nivells: - CM - CS - 1º ESO - 2º ESO -
Veure activitat
Demana informació sobre aquesta instal·lació

 
Mapa
Video
Valoracions
9,0
Instal·lació

9,0
Activitats

Comentaris dels usuaris
Encara no hi ha cap comentari sobre aquesta instal·lació.

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -