Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Activitats arreu de Catalunya
8,2
Valoració basada en 2 usuaris
Plànol Navegar

La Perdiu

Temàtica activitats: Escola de natura, Granja escola, Aventura, Treballs de síntesis, Coneixement del medi, Energies renovables
Adreça: La Garriga de Dalt, s/n, 17761
Població: Cabanes
Comarca: Alt Empordà
Capacitat: 60 places
Descripció:

CASA TANCADA TEMPORALMENT

La Granja Escola La Perdiu, es una granja escola ecològica familiar, que en totes les seves activitats el centre d'interès és l'ecologia, el respecte al mediambient i els animals.

La Granja Escola "La Perdiu" ofereix activitats de granja a tot tipus de persones, sense restriccions d'edat i sense cap tipus de discriminació, perqué poder gaudir de la natura i dels animals no té edat. "La Perdiu" permet atrevir-te a donar menjar a un poni, recollir els ous de les gallines, deixar que els animals mengin de la teva mà, munyir una cabra, sentir-te enmig de la natura, respirar tranquil·litat... La granja escola "La Perdiu" és un centre que posa en contacte als nens i nenes amb l'entorn animal i amb el món de l'agricultura, i que disposa d'un equip de monitors que dirigeixen totes les activitats que es fan al centre.

Al centre és treballa en grups reduits de la mateixa edat o diferents edats en funció del que convingui més en el moment de realitzar-les, i disposa de monitors de grup i de monitors especialitzats en granja i tallers. Les activitats intenten adaptar-se al ritme evolutiu i a la capacittat intel·lectual de cada grup de nens i nenes, i s'enfoquen els diferents conceptes de granja i hort. Són els nens i nenes els que construeixen els seus coneixements a partir del que descobreixen, observen, experimenten, és a dir, a partir de les vivències que els proporcionem.

 

Distàncies

La Perdiu està situada a l'Alt Empordà ( Girona )

6 Km de Figueres

45 Km de Girona.

 

Serveis

• Colònies per a grups escolars amb activitats.

• Caps de setmana per famílies, grups, clubs esportius, empreses.........

• Activitats d'un dia.

• Crèdits de síntesi d'energies alternatives.


Distàncies

La Perdiu està situada a l'Alt Empordà ( Girona ) a 6 Km de Figueres i a 45 Km de Girona.

 

Instal·lacions

La granja escola "La Perdiu", és l'únic centre d'aquestes característiques de la zona, perquè és ecològic. La calefacció i la refrigeració és geotèrmica, disposa d'energia solar, les aigües brutes van a para a una depuradora biològica, i es potencia el reciclatge de residus amb una planta de compostatge.

La finca fa un total de 20.000 m2 i compta amb una residència per a alumnes de primària i secundària, un espai per a tallers i unes quadres arreglades per un centenar d'animals domèstics, principalment pollets, gallines, xais, ponis, oques i ànecs. L'objectiu és que els escolars puguin fer estades d'uns quants dies allunyats d'un món urbà i envoltats de camps de regadiu, a un parell de minuts en cotxe del nucli de Cabanes.

A fora, tenim les aules per a tallers (amb una sala polivalent), els tancats dels animals, un hort, jocs per a la mainada i dues piscines ecologiques amb material respectuosos amb el mediambient.

L'interior de la residència, que té unes superfície de 300 m2, té dues habitacions de 60 places que seran per als joves, una per a minusvàlids, una per a monitors, lavabos, cuina i un menjador, a més del despatx.

20.000 m2 d'instal·lacions

A tot el recinte totalment pla i planta baixa sense barreres arquitectòniques.

• Sala polivalent

• Tres tallers independents

• Cuina pròpia.

• Calefacció central amb geotermica.

• Camp de futbol d'herba no reglamentari.

• Piscina legalitzada.

• Esports d'aventura.

• Incubadora.

• Animals de granja.

• Horta.

• Apicultura.

• Depuradora biològica.

Serveis:
Allotjament i pensió, Estàncies amb activitats, Turisme familiar - cap de setmana, Piscina, Camps esportius, Cases sense compartir
Activitats
Programes colònies escolars
Programes colònies escolars. • La ...
Veure activitat
Excursions d'un dia
 Excursions d'un dia • La cast...
Veure activitat
Centre d'interès Granja-escola
En el centre "La Perdiu" es preten que...
Veure activitat
Activitats d'un dia
La Granja de Cabanes
Nivells: - Infantil - CI - CM -
Veure activitat
Demana informació sobre aquesta casa de colònies

Fes una PRE-Reserva
*A fi de poder donar una millor resposta a la seva comanda, necessitem que ens detalli el nº aproximat de persones, règim i dates de l'estada. Gràcies
Mapa
Video
Valoracions
8,0
Instal·lació

8,5
Exteriors

6,4
Activitats

8,0
Monitors

8,7
Menjar

9,5
Neteja

Comentaris dels usuaris
Encara no hi ha cap comentari sobre aquesta casa.

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -