Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...
9,1
Valoració basada en 1 usuari
Plànol Navegar

Remullà

Adreça: C/Genessies, 2 - L’Hospitalet de l’Infant, 43890
Població: Vandellòs
Comarca: Baix Camp
Capacitat: 20 places
Descripció:
REFUGI ESPORTIU REMULLÀ

El municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, presenta un preciós paisatge on la muntanya es fon amb el mar i on es pot gaudir d'un lloc ple de contrastos. Dels cinc nuclis de població que integren el municipi, tres es troben a l'interior, Vandellòs, Masboquera i Masriudoms, i dos al litoral, L'Hospitalet de l'Infant i Almadrava.

El litoral presenta unes platges pràcticament verges on es pot escoltar el so de
les onades mentre es respira l'aire de la vall. I és que a pocs minuts hi trobem les muntanyes, carregades de senders i emplaçaments màgics i amb una biodiversitat de riquesa extraordinària. Els colors de la terra, de les roques i dels arbres, es fonen amb el blau turquesa de les aigües que banyen la costa.

El nucli de Vandellòs està a una altitud de 300 metres sobre el nivell del mar; aquest poble, com tots els d’interior del municipi, ens ofereix una manera diferent de viure unes vacances tranquil·les i en contacte amb la natura. Formant part d'un paisatge pintoresc, i a 2 km al nord de Vandellòs, trobem el llogarret deshabitat de Remullà. La Serra de Llaberia i el PR-C91 fan de l’indret un paratge únic.


El Refugi de Remullà és una espectacular masia, de pedra, situada en un entorn rural ideal per als amants de la natura on es poden realitzar diverses activitats, o aprofitar per descansar gaudint del silenci i el paisatge.

Tipus de Casa:
Refugi de muntanya, Casa Rural
Serveis:
Dret a cuina
Activitats
Demana informació sobre aquesta casa de colònies

Fes una PRE-Reserva
*A fi de poder donar una millor resposta a la seva comanda, necessitem que ens detalli el nº aproximat de persones, règim i dates de l'estada. Gràcies
Mapa
Video
Valoracions
9,3
Instal·lació

9,0
Neteja

Comentaris dels usuaris
12/08/2019
Anna

Hem estat molt agust en aquest allotjament rural. Grans vistes a la vall...!!!

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -