Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Central de reserves de cases de colònies
8,7
Valoració basada en 6 usuaris
Navegar

Roc-Roi

Tipus: Bases aquàtiques
Adreça: Moll de ponent, s/n, 08800
Població: Vilanova i La Geltrú
Comarca: Garraf
Transport públic:
Descripció:

Base Nàutica de "Ribes Roges"

Centre d'aventura i activitats

Moll de Ponent s / n (08800 - Vilanova i la Geltrú - Barcelona)

El centre d'aventura i activitats de mar RocRoi - Vilanova es troba, sol, a 40 km de Barcelona, al Moll de Ponent, al costat del port esportiu, situat a la platja de Ribes Roges.

Disposem d'un edifici de 200m2 on s'ubiquen les oficines i els vestuaris. Al seu costat, tenim un pàrquing privat amb capacitat per a 100 vehicles on podeu aparcar sense problemes.

A 100 m, a la mateixa sorra de la platja, tenim la base nàutica de "Ribes Roges", amb una superfície de 1000m2. Oferim tot tipus d'activitats de mar, des de lloguers d'embarcacions a activitats dirigides o cursos.

A la platja del Far, situada al nord del port de Vilanova, es troba la nostra base nàutica "El Far", oberta els mesos d'estiu i primavera, on oferim lloguers de caiacs i patins a pedal.

Les nostres instal·lacions es troben en el punt ideal, estem molt a prop del Passeig Marítim i el centre de la població, alhora que ens trobem a la vora del Mediterrani, en la mateixa sorra de la platja. Situats estratègicament a mig camí entre Barcelona i Tarragona.

Activitats d'un dia
Open caiac o Body Board + gimcana de sorra + taller mariner
Nivells: - CM - CS - ESO -
Veure activitat
Visita a la llotja + taller mariner
Nivells: - CS - ESO -
Veure activitat
Trekking al Parc Natural del Garraf o al Parc del Foix
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS - ESO -
Veure activitat
Olimpiades
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS - ESO -
Veure activitat
Tot nàutic
Nivells: - CM - CS - ESO -
Veure activitat
Open caiac + Windsurf + Patins
Nivells: - Infantil - ESO -
Veure activitat
Vela (1/2 hora) + Patins + Gimcana a la platja
Nivells: - Infantil - ESO -
Veure activitat
Demana informació sobre aquesta instal·lació

 
Mapa
Video
Valoracions
9,0
Instal·lació

8,6
Activitats

8,4
Monitors

Comentaris dels usuaris
21/06/2015
Ingrid

El millor, l'atenció quan una alumna es va fer mal. Ens van portar i tornar de l'hospital en cotxe.

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -