Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Activitats arreu de Catalunya
9,9
Valoració basada en 2 usuaris
Navegar

Santa Maria del Roure

Temàtica activitats: Escola de natura, Aventura
Adreça: Sant Roc , 2-4, 08569
Població: Cantonigròs
Comarca: Osona
Capacitat: 99 places
Descripció:

Santa Maria del Roure està situada a l’entrada del poble de Cantonigròs, a la comarca natural del Collsacabra. Està emmarcada en un entorn natural magnífic, enmig de rouredes i fagedes. El salt de La Foradada, el Camí dels Enamorats, els penya-segats d’Aiats i la vall de la Rotllada fan de Cantonigrós un lloc especial on gaudir del temps de lleure d’una manera plena. A dues hores a peu, trobem el Santuari de Cabrera, un mirador excepcional de la geografia catalana.


La casa està envoltada d'un gran jardí que conté moltes espècies arbòries monumentals, així com varietat d'arbusts que, formant tanques naturals, en divideixen els espais i hi creen agradables racons. En el mateix recinte hi ha la piscina, una pista poliesportiva i un amfiteatre.

 

La casa està pensada per acollir centres escolars, centres d'esplai, grups d'amics, entitats i, especialment, pensada, per famílies, tant en cap de setmana com a l’estiu. Les seves noves habitacions amb bany, de 4, 6 i 8 places, un gran menjador, una gran sala d’activitats i l’ampli  jardí exterior hi faciliten l’estada familiar.  

El projecte de l’Escola de Natura del Collsacabra és el que es desenvolupa a la casa. A partir d’aquest, les escoles i les famílies poden desenvolupar programes pedagògics de descoberta del medi. Els boscos de faigs i de roures, així com les activitats tradicionals i de pagesia, en són alguns dels eixos d’aprenentatge. El salt de la Foradada i la Vall de la Rotllada són espais de visita obligada.

 

Distribució

Instal·lacions exteriors

 • La finca està tancada en tot el perímetre del recinte.
 • L'edifici està envoltat d'un gran jardí que conté moltes espècies arbòries, així com arbusts que formen tanques naturals.
 • En el mateix recinte hi ha una piscina, una pista poliesportiva i un amfiteatre.
 • El jardí disposa d’una area recreativa per a infants i de taules de pícnic.
 

Instal·lacions interiors

Planta baixa
 • Menjador
 • Sala d'estar
 • Oratori
 • Cuina
Primera planta
 • 4 Habitacions  de 8 places
 • 1 Habitació de 6 places
 • 1 Habitació de 4 places
 • Sanitaris

Segona planta

 • 3 Habitacions de 6 places amb bany
 • 5 Habitacions de 8 places amb bany
 • 1 habitació de 4 places amb bany
 • Sala d'estar
Edifici annex
 • Sala d'activitats
 • Sala d'activitats


Tipus de Casa:
Casa de Colònies
Serveis:
Allotjament i pensió, Estàncies amb activitats, Piscina, Transport públic
Activitats
Activitats colònies escolars
  Educació infantil i cicle ini...
Veure activitat
Demana informació sobre aquesta casa de colònies

Fes una PRE-Reserva
*A fi de poder donar una millor resposta a la seva comanda, necessitem que ens detalli el nº aproximat de persones, règim i dates de l'estada. Gràcies
Mapa
Video
Valoracions
10,0
Instal·lació

10,0
Exteriors

9,2
Activitats

10,0
Monitors

10,0
Menjar

10,0
Neteja

Comentaris dels usuaris
20/04/2016
Francesc

El tracte rebut per la Magda ha estat espectacular,amable,bona cuinera. Realment recomano a grups,families a passar un,dos,tres o tots els dies que vulguin. Un lloc molt bonic,instal.lacions netes i cuidades. La casa realment bonica. Crec que si podem anirem tots els anys que sigui possible. Un 10 dn tots els aspectes.

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -