Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Central de reserves de cases de colònies
8,5
Valoració basada en 7 usuaris
Plànol Navegar

Spring Holidays

Temàtica activitats: Aventura, Centre esportiu de mar, Colònies en Anglès
Adreça: Ctra. N-340, Km 1.172, 43008
Població: Tamarit
Comarca: Tarragonès
Capacitat: 120 places
Descripció:

Us presentem una forma entretinguda d'aprendre anglès pels vostres alumnes durant una setmana plena d'activitats molt a prop del mar i en ple contacte amb la natura.

Durant aquest període podran realitzar activitats com kayak, tennis, treking, orientació, patinet, beisbol i jocs diversos a la platja tot aprenen anglès.

Spring Holidays és un programa àgil, divertit i diferent separat per mitges jornades, així doncs sempre hi haurà un esport pel matí o per la tarda i en l'altre sessió activitats teòriques i jocs per a reforçar la parla anglesa dels alumnes.

Els alumnes es distribuiran en tres nivells diferents, segons el seu nivell d'anglès, per tal que no hi hagi cap dificultat en el seu aprenentatge, i estaran durant les diferents activitats amb els monitors, fet que els obligarà a comunicar-se en anglès. Els grups d'alumnes estaran repartits pels diferents monitors, amb un nombre d'alumnes per monitors d' aproximadament 10 nois/es.

Els nois i noies que vulguin gaudir d'aquesta setmana podran realitzar diverses activitats com kayak, tennis, treking, orientació, patinet, beisbol i jocs diversos a la platja tot això al mateix temps que s' aprèn anglès gràcies als nostres monitors de llengua anglesa com a llengua materna.

L´allotjment es realitza  al  Càmping Trillas Tamarit, la seva situació tranquila, entre mar i muntanya, envoltat per diversos llocs d'interés cultural i turístic fa que  sigui el lloc idoni per a gaudir d'unes vacances amb grup escolars o  d'ambient familiar en bungalow o en parcel·la de càmping. La magnífica platja de sorra fina és ideal per a relaxar-se.

 

Distàncies

9 Km de Tarragona

20 Km de PortAventura

76 de Barcelona

 

Serveis

Grups de Primària

Grups de Secundària

Grups de Batxillerat

Cicles formatius

Traballs de Síntesi

Oferta especial Setmana Blanca

 

Intal.lacions

El càmping està situat darrere del castell de Tamarit. Hi ha un camí de 60m des de la sortida del càmping a la platja de Tamarit. Des dels bungalows i mobile-homes hi ha 5 minuts a peu. A l'altre costat del castell hi ha una cala entre roques, la Cala Jovera. Seguint la costa uns quilòmetres s'arriba a la platja de La Mòra, al parc natural Punta de La Mòra i a unes cales verges. A 9 km es troba la ciutat de Tarragona. A l'altra direcció, seguint la platja de Tamarit, s'arriba a la platja d'Altafulla i al passeig marítim. A pocs kilòmetres queda Torredembarra, amb port esportiu, passeig marítim i diverses platges.

 

• Bungalous de 4 i 5 pax.

• Piscina.

• Supermercat.

• Restaurant.

• Parc infantil.

• Pista de tenis.

• Pista de bàsquet.

• Pista de futbol.

• Platja a 70 metres.

• Tarragona, patrimoni de la humanitat a 10 Km.

• PortAventura Park a 20 km.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tipus de Casa:
Càmping
Serveis:
Estàncies amb activitats, Piscina, Camps esportius
Activitats
Colònies multiaventura en anglès
Colònies multiaventura en anglès ...
Veure activitat
Activitats d'un dia
Dia Multiactivitats
Nivells: - CI - CM - CS - ESO -
Veure activitat
Demana informació sobre aquesta casa de colònies

Fes una PRE-Reserva
*A fi de poder donar una millor resposta a la seva comanda, necessitem que ens detalli el nº aproximat de persones, règim i dates de l'estada. Gràcies
Mapa
Video
Valoracions
8,7
Instal·lació

8,1
Exteriors

8,4
Activitats

9,1
Monitors

8,3
Menjar

8,3
Neteja

Comentaris dels usuaris
03/10/2018
Alexandra

Tercer año que repetimos en Spring Holidays! Las actividades están muy bien organizadas, el camping muy bien y los monitores son estupendos!

28/05/2018
Sra. Marian Alarcón

Tots els monitors excepte un va atendre normalment als alumnes, de forma correcta tot i que en general els mancava una mica de ganes, és la sensació que va quedar. Va faltar organització alhora de realitzar les activitats, els mestres no van ser informats del què es faria, van canviar ordre de les activitats sense avisar i no van informar de la possivilitat d'anar a la piscina l'últim dia amb la qual cosa es van quedar sense poder-se banyar per manca de temps i de material. Per la resta estem contents, les instal.lacions, les activitats adequades i divertides per als nens, el menjar correcte.

02/09/2016
Anna

Exel.lent. Ens ha agradat molt, tot i que al principi dubtavem perque es tractava d'un càmping. Els monitors excepcionals i 100% nadius anglesos. Disposavem de la cala Tamarit, un lloc preciós...

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -