Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Activitats arreu de Catalunya

L'hortet de L'Illot

Adreça : Els Pujols,9 Font-Rubí, 08736
Població: Santa Fe del Penedès
Comarca: Alt Penedès
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS -
Descripció:

És un activitat pensada perquè els infants puguin viure de manera directe el funcionament i les tasques que necessita un hort per ser productiu.


L’activitat de l’hortet de l’Illot es dinamitza d’una manera pràctica, funcional i dinàmica. L’espai esta dividit en dos parts, per una banda, la part de l’hort i per l’altra els animalons.

La part de l’hort, amb uns carrils molt amples, on els infants poden desenvolupar l’activitat amb agilitat i qualitat, amb punts d’aigua, i una reixat que delimita la zona. Podran realitzar totes les tasques pròpies de l’hort, despedregar, treure males herbes, plantar, regar i recollir verdures de temporada.


Per complementar l’hort i agilitzar l’activitat, l’espai també compte amb un altre part, un petit galliner, on el nens/es podran veure i viure un altre feina tradicional com la cuida, alimentació i producció animal.  


Alhora els infants que realitzin l’activitat de l’Hortet també es podran endur un record per la classe, un hort portàtil on cuidar i fer créixer alguns planters.
Tot això fa que l’hortet de l’illot, transmeti uns hàbits i continguts interessants per a tota la canalla!

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
L'Illot Gran
Població: Santa Fe del Penedès
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -