Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...

Anem de Verema al Vallès

Adreça : Masia Can Ribas, 08415
Població: Bigues i Riells
Comarca: Vallès Oriental
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS -
Descripció:

ANEM DE VEREMA AL VALLÈS

En grups reduïts, explicarem el procés d´elaboració del vi. Veurem les vinyes, on explicarem què és una vinya i la tasca que s´hi fa. Recollida del raïm i producció del most a Can Ribas.

Els nens d´educació infantil i cicle inicial fan la trepitjada del raïm amb jocs i els nens de cicle mitjà i superior fan el joc de la Verekama.

Cada escola s´emportarà una ampolla de most.

Desenvolupament de l'activitat:

• 10-10'30h: Arribada dels autocars a Can Ribas. Esmorzar.

• 11h. Aprox: Marxa cap a les vinyes de Can Martí, on mostrem i expliquem què és una vinya i la tasca que s'hi fa. Farem una recollida del raïm per després fer el most a Can Ribas.

• 13h. Aprox: DINAR

• 14h: Producció del most: trepitjada del raïm i tast del most.

• 15-15'30: COMIAT

NOTA: Cada classe s'emportarà una ampolla de most per tal de poder observar la fermentació a l'escola.


Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Can Ribas
Població: Bigues i Riells
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -