Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Central de reserves de cases de colònies

La Castanyada de Can Rigol

Adreça : Finca Can Rigol s/n BV-2411, 08859
Població: Begues
Comarca: Baix Llobregat
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS -
Descripció:

LA CASTANYADA A CAN RIGOL

La castanyera ens ha preparat una gimcana relacionada amb els temes de tardor. Al migdia, quan arribi, ens explicarà històries, ens cantarà cançons i farem un foc on courem les castanyes.

LA CASTANYADA A ED. INFANTIL

Aquesta ginkana de la tardor està pensada per nens/es de parvulari de 3 a 5 anys.

OBJECTIUS

- Destacar els aspectes més rellevants de la tardor i de la castanyada  ( fruits més importants, recol·lecció dels animals per l'hivern, etc).

- Fruir la tardor de forma lúdica.

CONTINGUTS

- Castanyes, aglans, bolets i aranyons fruits de la tardor.

- Els ocells marxen.

- Recol·lecció d'alguns animals de cara a l'hivern.

- Les fulles cauen.

METODOLOGIA

La tardor d'aquest any ens porta a l'entremaliat Follet Castanyet (és amb qui jugarem a després a la ginkana, ja que ens ha deixat els sacs de la tardor) i a la Velleta Castanyera (que ens visitarà per la tarda, repartirà les castanyes i explicarà algunes de les coses pròpies de la vida d'una castanyera i cantarà cançons de l'època amb els nens/es).

LA CASTANYADA A ED. PRIMÀRIA

Aquesta activitat de tardor està pensada per nois/es d'Educació Primària.

OBJECTIUS

- Fruir de la tardor mentre aprenent a descobrir-la.

- Conèixer alguns aspectes de les plantes i animals relacionats amb el seu desenvolupament a la tardor.

- Corroborar mitjançant l'escriptura que l'esperit de la tardor i la influència en els éssers humans ens arriba de molt temps enrera.

CONTINGUTS

- Fruits de la tardor: els bolets.

- La vinya.

- Orientació de les aus migratories.

- Què fan els animals a la tardor?

- Poesia i tardor.

METODOLOGIA

Pel matí mitjançant una ginkana: Els Exploradors de la Tardor, aprofundirem en els continguts plantejats anteriorment. Portarem un mini-dossier que recolzarà les nostres observacions.

Per la tarda, després de dinar, vindrà la castanyera. Ella repartirà les castanyes, alhora que explicarà tradicions i costums propis de la castanyada.


Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Can Rigol
Població: Begues
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -