Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Activitats arreu de Catalunya
PDF

La Castanyada a Can Putxet

Adreça : Ctra. de Sant Celoni a Santa Fe, Km 2,3, 08470
Població: Sant Celoni
Comarca: Vallès Oriental
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS -
Descripció:

Per l'entrada de la tardor i l'època de la castanyada, Can Putxet organitza jornades perquè els nens i nenes coneguin les característiques i curiositats d'aquesta època de l'any. Tot combinant activitats lúdiques i de coneixement de l'entorn natural, tots els participants de l'activitat acabaran menjant castanyes acabades de fer.

La "castanyada" s'organitza de la manera següent:

HORARI:

10.30h Arribada a la casa de colònies Can Putxet i esmorzar

11.00h Inici de l'activitat

13.00h Torrada de castanyes

13.15h Finalització de l'activitat

OBJECTIU:

Observar l'entorn natural (alzines, oliveres, pins i vegetació de l'entorn)

Observar i conèixer els castanyers i les castanyes

Apendre a recollir castanyes

ORGANITZACIÓ I DESCRIPCIÓ DE L'ACTIVITAT

Per grups de 15-20 nens acompanyats d'un monitor guia, s'iniciarà un passeig tot observant i escoltant el monitor. Es caminarà per un petit bosc, una petita granja d'animals i, finalment, s'arribarà als castanyers. Allà els nens i nenes es trobaran amb el "TROBADOR DE ROVELLONS", que els explicarà curiositats del castanyer i del bosc, els cantarà amb la seva guitarra i, a través de diferents senzilles proves-pregunta que hauran de superar, els donarà permís per recollir les castanyes.

Els nens i nenes colliran les castanyes i, seguidament, acudiran a la "MARIA LA CASTANYERA", que els estarà esperant per ensenyar-los com es torren les castanyes i quines són les eines necessàries. Tot observant com feineja, es cantaran les cançons de la temporada. Finalment, ja es podrà anar a dinar. Els monitors donaran les castanyes torrades per les postres.

 

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Can Putxet
Població: Sant Celoni
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -