Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Central de reserves de cases de colònies

A vista d'ocell

Adreça : Masia Can Ribas, 08415
Població: Bigues i Riells
Comarca: Vallès Oriental
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS -
Descripció:

A VISTA D'OCELL

Recorregut pel bosc, amb diferents racons i espais d'observació, contacte amb la natura, aventura, fantasia, ...

Volen atansar-vos al nostre bosc, amb la mirada d'un ocell. Qui millor que ells, que poden observar tant des de el cel, com de la terra, per ensenyar-vos els habitants d'aquest bosc, característiques,...

Dins el nostre recorregut trobarem espais o racons, on poder gaudir de diferents experiències i aventures. Hem creat un bosc interactiu a la mida i curiositat dels nostres visitants.

Racó 1: El nostre habitat

Joc d'observació per conèixer els diferents elements naturals que hi viuen al bosc de la casa de colònies. Joc de les diferències.

Racó 2: Les cases del cel

5 cases niu, amb els seus habitants, a tamany real treballats amb resina, que els nens podran observar. Dins cada casa niu hi haurà l'ocell i l'explicació de les seves característiques.

Racó 4: El formiguer

Les nostres amigues, les formigues, són grans treballadores, amb una gran organització dins el seu formiguer Espai pensat per treballar la psicomotricitat, el treball individual i amb equip.

Racó 3: Els bolets

Com és un bolet? Tots són bons o dolents? Quines mides té?

1. Objectius generals del projecte

-Transmetre valors medi - ambientals.

-Crear un espai d'experimentació, observació i aprenentatge dins el medi natural.

-Sensibilitzar per tot el que ens envolta: natura, fauna i persones.

-Conèixer els elements naturals que habiten el bosc.

-Crear un ambient lúdic i de fantasia.

2. Dades generals

Situació geogràfica: " A vista d'ocell" es troba situat dins la casa de colònies Can Ribas de Montbui (Bigues i Riells – Vallès Oriental).

Espai: Un cop estudiat el terreny, el projecte es va realitzar dins un espai delimitat del bosc, aprofitant els marges naturals per delimitar-lo. El terreny va ser netejat i adaptat per la seva utilització. És un bosc bastant net i planer, sense grans desnivells i amb grans recursos naturals (arbres, plantes, rastres,...). Bosc mixt d'alzinar, pi pinyer i roure.

Distància del recorregut: 600 metres.

Adaptació: El recorregut transcorre per un sender de bosc de 1'5 m d'amplada totalment transitable i sense desnivells elevats. Tots els racons estan dissenyats per poder adaptar els continguts i procediments a l'edat dels nens.

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Can Ribas
Població: Bigues i Riells
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -