Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...

El Planetari

Adreça : Masia Can Ribas, 08415
Població: Bigues i Riells
Comarca: Vallès Oriental
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS -
Descripció:

EL PLANETARI

Vine a conèixer el cel i les estrelles i amb el professor Malalluna descobrirem els secrets de l'espai. A més visitarem el nostre PLANETARI dissenyat per tal que els nens i nenes coneguin el Sistema Solar d'una manera lúdica. Creat en exclusiva pels nens i nenes que vénen a Can Ribas.

Objectius:

treballar els astres, el Sol, la Lluna, els planetes, les constel.lacions i tot allò relacionat amb l'Espai. Aquest centre d'interès té un component didàctic i d'aprenetatge, amb un format lúdic per tal que els alumnes gaudeixin i aprenguin realitzant diferents activitats.

Activitats:

Planetari: visita al planetari de Can Ribas per observar les estrelles, els planetes, les constel.lacions, la mitologia. I tot amb diferents explicacions adaptades a cada curs.

• Jocs del Sistema Solar (P5-Primària): realitzem diferents jocs de cucanya i de taula relacionats amb l'espai.

• Diari de l'astronauta (P3-P4): Hem perdut el diari de l'astronauta al laberint de la casa. Els nens i nenes ens han d'ajudar a trobar-lo i muntar-lo per poder-lo llegir.

Secrets de l'espai: recorregut pels entorns de la casa per cercar els planetes, i realitzant diferents proves per conèixer més sobre ells. Joc de pistes.

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Can Ribas
Població: Bigues i Riells
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -