Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Central de reserves de cases de colònies

Taller de ceràmica Raku

Adreça : Ctra. Sant Esteve KM. 1, 08635
Població: Sant Esteve Sesrovires
Comarca: Baix Llobregat
Nivells: - CI - CM - CS - ESO -
Descripció:

Desde 1986 Can Julià ofereix una activitat adreçada a les escoles com a sortida d´un dia i que any darrera any va sent més atractiva, didàctica i complerta. Hem anat transformant petits espais en amplis tallers adequats per a aquesta proposta i amb la que confiem especialment.

PINTA I COU LA TEVA PEÇA DE CERÀMICA AMB LA TÈCNICA RAKÚ. El Rakú és una forma de fer la ceràmica que va néixer al Japó. La seva rapidesa ens permet conèixer el procés manual, tècnic i màgic de la ceràmica d´una forma fàcil i atractiva. Però més enllà d´una tècnica, el Rakú també ens proposa sentir i gaudir del que fem.

Amb pintures especials cada nen decora una peça de ceràmica. La posa dins el forn i tan sols amb 15 minuts puja la temperatura a 1.000Cº. Obre el forn que és al roig viu i extreu la peça incandescent, la deixa refredar i observa com apareixen els colors transformats pel foc. La imatge del foc és un instant molt màgic.

Aquest taller ens permet conèixer un ofici artesà, un procés manual i d´expressió creativa, al mateix temps que ens apropa amb els elements de la natura (la peça pot ser: un bol o una espelmatòria).

FES LA TEVA ESPELMA AMB CERA NATURAL. Es prepara un motllo amb elements de reciclatge i cada u l´omple amb oli de palma. Es deixa refredar i tenim una espelma feta.

Cal portar: 2 Rollets de cartró del paper higiènic per participant.

Època: Tot l´any

Horaris orientatius:

De 10.00 a 10.15 Arribada

De 10.45 a 11.00 Inici del taller

De 13.30 a 14.00 Fi del taller

Es possible quedar-se a dinar al bosc de la casa o al parc de Can Cases que es troba a 15 minuts amb autocar. Els horaris són orientatius.

 

 

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Can Julià Masia Rural
Població: Sant Esteve Sesrovires
Veure la instal·lació
Can Julià
Població: Sant Esteve Sesrovires
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -