Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Central de reserves de cases de colònies

L'oli del Penedès

Adreça : Barrio Romaní, 189, 08731
Població: Sant Martí Sarroca
Comarca: Alt Penedès
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS - ESO -
Descripció:

L'OLI DEL PENEDÈS

Visita a un molí en funcionament i al Trull antic.

Es cullen les olives i es fa un taller d'olives macerades que ens emportem.

FITXA TÈCNICA DE L'ACTIVITAT DE L'OLI

COMENÇAREM L'ACTIVITAT AL TRULL (MOLÍ D'OLI LLUCH) A GUARDIOLA DE FONT RUBÍ

MOLT IMPORTANT: Ens trobarem al MOLÍ D'OLI entre 10:15h. i les 10:30h. (si l'escola té previst arribar abans o després és important que ho comuniqui a la Casa de Colònies amb antelació per tal de poder reorganitzar l'activitat i tenir temps per fer-ho tot). LA VISITA ESTÀ CONCERTADA PER COMENÇAR A LES 11:00H. Si veieu que pel camí se us fa tard també demanaríem que ens ho féssiu saber per poder-ho lligar tot em màxim de bé possible.

ο Caldrà que l'autocar s'esperi a la visita per acompanyar-vos després fins a la Casa de Colònies. Les monitores us acompanyaran en el trajecte del Molí d'Oli a la Casa de Colònies.

COM ARRIBAR AL MOLÍ D'OLI

Tant si venim de Barcelona com de Tarragona per l'A7 sortirem a Vilafranca del Penedès Sortida Nord i agafarem direcció GUARDIOLA DE FONT RUBÍ (anirem per la perifèria, no cal entrar a Vilafranca).

MOLT IMPORTANT: DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS A GUARDIOLA DE FONT RUBÍ HI HA APROXIMADAMENT UNA 8km.

Sortirem de Vilafranca del Penedès direcció GUARDIOLA DE FONT RUBÍ (En cap moment deixem la carretera). Passarem la població de Les Cabanyes (que ens quedarà a mà dreta) i Les Caves Vallformosa (que ens queda també a mà dreta); després passarem la població de Vilobí del Penedès i sense deixar la mateixa carretera entrarem a GUARDIOLA DE FONT RUBÍ. Passarem per dintre el poble sense deixar la carretera i el segon trencall a mà dreta ens portarà fins al Moli de l'Oli o Trull (Veure el plànol). Davant del Molí de l'Oli us esperarem els/les monitors/es i una responsable de la Casa de Colònies

COM ARRIBAR A LA CASA DE COLÒNIES L'ESTOL

Les mateixes monitores aniran amb vosaltres fins a la Casa de Colònies que es troba a una 4Km. aproximadament del Molí de L'Oli.

HORARI GENERAL DE L'EXCURSIÓ (que pot variar una mica en funció de les necessitats del grup)

- De 10:15 a 10:30 h.: Arribada al Molí de l'Oli

- De 10:30 a 11:00 h.: Esmorzar (és optatiu si l'escola encara no ha esmorzat)

- De 11:00 a 12:30 h.: Visita al molí de l'Oli

- A 12:30 a 12:45h.: Cap a la Casa de Colònies (Collida d'Olives

- De 13:00 a 14:00h.: Farem el taller d'Olives macerades

- De 14:00 a 15:30.:. Dinar temps lliure i tornada cap a l'Escola

L'horari es pot adaptar una mica en funció de les necessitats del grup. Però és molt important respectar les hores d'arribada i marxada per tal de poder fer correctament l'activitat en el cas de no sé possible us demanaríem que us poséssiu en contacte amb nosaltres prèviament.

SOBRE LA VISITA AL MOLÍ DE L'OLI

Al Molí d'Oli podrem veure tota una part de funcionament amb maquinària moderna i una altra part de museu on ens explicaran com es feia l'Oli antigament. També al costat del molí serà on collirem les olives que posteriorment macerarem.

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
L'Estol
Població: Sant Martí Sarroca
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -