Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...

La granja + passeig amb carro

Adreça : Finca Can Rigol s/n BV-2411, 08859
Població: Begues
Comarca: Baix Llobregat
Nivells: - CI - CM - CS -
Descripció:

LA GRANJA + PASSEIG AMB CARRO

Mitjançant l'observació i participació directa podem veure les diferents morfologies físiques i formes d'alimentació. Per altra banda, cada animal té els seus costums i les seves, que hem de comprendre i respectar. Els nens realitzaran diferents tasques depenent de l'edat: neteja, cura i alimentació dels animals.

Els animals que trobaran a la nostra granja seran: oca, ànecs, gallines quiques, gallines ponedores i gallines pintades, conills, paó reial, gall d'indi, porc, ovelles, cabres i rucs.

OBJECTIUS

- Viure la granja des de la pell del granger.

- Comprovar la influència de la granja a la vida quotidiana.

- Ser responsable de la tasca a realitzar.

CONTINGUTS

- Els animals: fisonomia i funcions alimentàries.

- Tasques: higiene dels estris, alimentació i cura dels animals.

- Utilitats dels animals per a nosaltres.

METODOLOGIA

- Breu observació i anàlisi dels animals.

- Eines i usos.

- Tasques a la granja: alimentació i neteja.

- Passeig amb al carro.

NOTA IMPORTANT: L'ordre de les activitats, dintre de la granja, dependrà del número de nens que ens arribin i de la distribució que donem als grups.

Per realitzar una tasca a posteriori us facilitarem un dossier per treballar a l'escola, profunditzant en el continguts desenvolupats a la granja.

L'horari de monitors per les visites escolars d'un dia será de 10:30 a 13 o d' 11 a 13:30 h.


Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Can Rigol
Població: Begues
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -