Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...

Multiaventura a Cant Font

Adreça : Plaça de Brunyola, 6, 17441
Població: Brunyola
Comarca: Selva
Nivells: - CM - CS - ESO -
Descripció:

MULTIAVENTURA A CAN FONT

Descripció de l´activitat:

Gaudeix de la pràctica de diferents esports d'aventura, com son l'escalada, el tir amb arc i la cursa d'orientació per dintre dels boscos de la casa de colònies. Sempre guiats per monitors especialitzats i seguint totes les normes de seguretat.

Activitats a escollir segons el grup:

  • Escalada:  Amb tots els materials de seguretat necessaris i monitors especialitzats en escalada pujarem per una paret d’escalada.
  • Cursa d’Orientació:  Diversos equips , una brúixola, un mapa i molt bona vista són els elements per aconseguir trobar totes les fites i ser els primers a completar el circuit que us proposem. Una oportunitat emocionant i divertida d’aprendre, treballar en equip i gaudir d’un dia a l’aire lliure.
  • Tir amb Arc: Practicarem aquest esport individual ple de sensacions on  posarem a prova  la nostra punteria, precisió  i capacitat de concentració en cada tir.
  • Electron o escala d’helicòpter:    Escala mòbil de corda fixada a un arbre. És una simulació d’una escala de rescats d’helicòpter. Els participants aniran assegurats amb arnés, corda i casc.
  • Cross de muntanya: Farem un recorregut pel bosc on haurem de salvar diferents desnivells i obstacles  en el menor temps possible.
  • Circuits de vehicles rodats: Farem un seguit de circuits alguns de velocitats , uns altres d’habilitats ,etc. però tots amb vehicles de rodes com per exemple : Easy roller , patinets o balance trikes.

Hora d´arribada: 10:00 h.

Hora d´acabament: 15:30 h. (fins que el grup marxa)

Cal portar: Cantimplora plena, esmorzar . Gorra, calçat esportiu (botes o bambes, no sabates!).

Cicles: CM-CS de primària i ESO.

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Can Font
Població: Brunyola
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -