Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...

Reciclatge

Adreça : B-510, 08450
Població: Llinars del Vallès
Comarca: Vallès Oriental
Nivells: - CI - CM - CS -
Descripció:

RECICLATGE

Edat adequada: Cicle inicial, mitjà i superior.

Època de l'any adequada: Durant tot l'any.

Presentació de l'activitat:

Es tracta d'una activitat d'aquelles que tampoc poc faltar. Si alguna cosa tenim clara avui en dia és que el nostre planeta està patint les conseqüències de l'acció indiscriminada de la humanitat. El tema del reciclatge ha anat prenent força en les nostres vides, a base d'agafar consciència i de que s'ha invertit en aquest àmbit tan imprescindible per poder reutilitzar, tractar i treure profit de les nostres pròpies deixalles.

Aquesta activitat intenta socialitzar aquesta pràctica als nens i nenes ja des de ben petits, ja que segurament a casa seu ja ho aprenen, aquí reafirmarem coneixements, pràctiques correctes i funcionaments; com no podia ser d'una altra manera amb jocs i divertint-nos.

El Parc Natural és un espai verd que s'ha de protegir i alhora em de saber que pràctiques com la del reciclatge ajuden de forma indirecte a la preservació d'espais com el que aquí gaudim.

La nostra proposta en aquest cas és la de unir coneixements, pràctica i diversió entorn el món del reciclatge. Tallers, jocs i un gran concurs a mode de trivial gegant seran les eines bàsiques que emprarem.

Descripció de les activitats:

-Joc del reciclatge: que ens servirà per crear grups i començar a prendre contacte amb el tema a tractar.

-Tallers: cada grup treballarà amb el grup de reciclatge que li hagi tocat i elaborar un objecte a partir de material reciclat.

  • Vidre: Pot de vidre amb espelma.
  • Orgànic: Kiwi amb xocolata i tap de suro.
  • Paper: Marc de fotos
  • Envasos: Moneder amb Tetrabrik
  • Rebuig: CD rellotge.

-Concurs: Un concurs on els grups "contenidors", han de lluitar per aconseguir la màxima puntuació.

-Joc de rol amb personatges.

-Joc de reciclar.

-Debat final: per què em reciclar?

 

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Castell Vell
Població: Llinars del Vallès
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -