Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Central de reserves de cases de colònies

Entrada lliure Marineland

Adreça : Ctra. de Malgrat a Palafolls, S/N, 08389
Població: Palafolls
Comarca: Maresme
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS - ESO - BATX - Familiar -
Descripció:

Exhibició de Dofins

Els nostres dofins són, sens dubte, les estrelles del parc. Marineland és pioner a nivell europeu en la reproducció del dofí mular amb més de 10 naixements a les nostres instal•lacions. En el nou delfinari podreu apreciar a més d'espectaculars salts, aspectes molt interessants de la seva morfologia i interacció amb els seus entrenadors.

Les exhibicions estan disponibles durant tot l´any.

Exhibició de Lleons Marins

Aquesta espècie de mamífer marí és originaria de Califòrnia. Amb les seves habilitats tant dins com fora de l'aigua i la seva capacitat d'aprenentatge, sorprenen tant a nens com a grans.

Exhibició d'Aus Exòtiques

Coneix de prop Guacamais, Cacatues, Ibis sagrats, Calaos, Cocaburres i altres aus exòtiques i els seus espectaculars vols mostrant els seus colors i habilitats. Aprendrem a distingir-los, coneixerem el seu origen i el seu entorn natural. Moltes d'elles es troben en perill d'extinció per la destrucció del seu medi ambient.

Altres animals

Flamengs, cigonyes, aviari, llúdrigues, foques, pelicans, pingüins...


Parc Aquàtic

Mini Park

Descobreix l´indret on els més petits fan realitat els seus somnis.

Espai especialment dissenyat per als més petits. Tobogans i atraccions per experimentar en el medi aquàtic amb total seguretat.

Tornado

Viu la nova super atracció de 60m amb un gran desnivell que desemboca en un espectacular embut que et sumergirà en una vertiginosa experiencia.

Boomerang

Atracció pels més atrevits que podràs gaudir tot sol o amb un company/a. Descendeix amb un flotador en una caiguda de vertigen.

Crazy Race

Tobogan de tres pistes on llisques a gran velocitat. Atracció familiar. Compateix amb els teus companys en una carrera emocionant.

Black Hole

Tobogan fosc en forma de tub de 12 metres de longitud. Descens amb flotador. Atreveix-te amb aquesta nova sensació.

Kamikaze

Tobogan individual amb un gran desnivell per lliscar amb acceleració progressiva.

Super Slalom

Recorregut en ziga-zaga fins a la piscina principal. Atracció adequada per a totes les edats.

Twister

Tobogan en espiral per iniciar-se en noves sensacions aquàtiques. Atracció familiar.

Piscines

Per tot tipus de públic amb diferent profunditat per nedar i refrescar-se. Relaxa't, descansa i pren el sol a les zones de gespa que les rodegen.

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Marineland
Població: Palafolls
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -