Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Activitats arreu de Catalunya

Aqua Brava

Adreça : ctra de Cadaqués. Km 0,78, 17480
Població: Roses
Comarca: Alt Empordà
Nivells: - CI - CM - CS - ESO - BATX - Familiar -
Descripció:

Encara no heu pensat en la sortida de final de curs de la vostre escola? LA MILLOR OPCIÓ: AQUABRAVA!!

AQUABRAVA, a Roses,  és el parc aquàtic amb les millors sensacions de la Costa Brava. Gaudiu del dia més sensacional i refrescant de l'estiu envoltats d'una esplèndida vegetació. No us perdeu el misteriós Black Hole, tortuosos tobogans, inacabables baixades, piscines relaxants, rius cabalosos, les zones infantils Tropic Island i Kid's lagoon i l'atracció estrella, la PISCINA D'ONADES!! No oblideu l'ANACONDA, l'emoció del ràfting en una trepidant atracció de 200 metres de recorregut i dos dels tobogans més emblemàtics i atrevits, el Camell i el Kamikaze, ara encara més ràpids!!

També hi trobareu tot tipus de serveis: restaurant self-service, hamburgueseria-pizzeria, bar-snack, nova botiga de regals, nou espai de consigna i oficina d'informació turística.

AQUABRAVA, UN OASI DE DIVERSIÓ!

DEMANEU A L'ARRIBADA EL FULLETÓ BOTÀNIC, una manera diferent i alhoradidàctica de visitar el parc i conèixer part de la vegetació catalogada que us oferim.

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
AquaBrava
Població: Roses
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -