Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...

SésamoAventura

Adreça : Av. Alcalde Pere Molas, KM.2, 43480
Població: Vila-seca
Comarca: Tarragonès
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS - Familiar -
Descripció:

PortAventura SésamoAventura

Vine a veure SésamoAventura, on les atraccions per a tota la família faran que ho passeu d'allò més bé. Apropa't a la nova àrea del parc temàtic i coneix els seus màgics habitants: Epi, Blas i tothom de Barrio Sésamo a SésamoAventura us estan esperant! Munta en les seves atraccions i contagia't de la fantasia de la nova àrea. Vola com un ocell sobre SésamoAventura amb els avions de CocoPiloto. Qui sap, potser el podeu veure pilotar!.

Navega pels canals amb la nova atracció de PortAventura, el Magic Fish. Viu un fascinant viatge en tren mentre coneixes als habitants de Barrio Sésamo que viuen a SésamoAventura i a la divertida Granja de Elmo. I per als intrèpids, puja al Tami Tami, una muntanya russa per a nens que farà les delícies de grans i petits.

Reprèn forces a La Cuina d'Epi, un restaurant de l'àrea SésamoAventura inspirat en l'entranyable representant de Barrio Sésamo, en el que podràs degustar fantàstics menjars a l'ombra de bolets gegants que t'endinsaran en el món de Sèsam. I si vols emportar-te un fantàstic record de la teva experiència en SésamoAventura, l'àrea més familiar de PortAventura, passa't per la ChikiTienda, una botiga que no oblidaràs, les seves fantàstiques i arrodonides formes, les seves llaminadures, clauers, tasses, inspirats en els personatges de Barrio Sésamo i de PortAventura... Fins i tot pots fer-te el teu propi osset de peluix!.

SésamoAventura de PortAventura ha estat creada per a que gaudiu d'una visita que mai podreu oblidar i que no deixareu de recordar. Segur que voldreu tornar! I us estarem esperant amb els millors somriures i les atraccions més divertides per als nostres visitants més joves i per a majors, que gaudireu conjuntament del Barrio Sésamo de PortAventura.

Reserves de grups: 977 666 433

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
PortAventura
Població: Vilaseca
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -