Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...

Gimcana al Mogent (sense inflables) PREU LOW COST

Adreça : ctra. C-251 a 1,5 km de sant Celoni, 08450
Població: Llinars del Vallès
Comarca: Vallès Oriental
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS -
Descripció:

GIMCANA AL MOGENT LOW COST

Temàtica :

"Gimcana Mogent II (sense inflables)."

Horaris:

De 10h a 14h.

Edat adequada:

Cicle infantil, cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior.

Època de l'any adequada:

Durant tot l'any.

Nº màxim del grup:

150nens/es.

Presentació de l'activitat:

La Gimcana al Mogent inclou una sèrie de jocs i activitats que barregem diverses proves de diferents activitats que fem a la nostra casa de colònies. Agafem proves de les activitats de circ, jocs olímpics i de l'aventura; les quals combinem a mode de gimcana.

Una activitat ideal per fer una sortida a un entorn natural com el que envolta la nostra casa de colònies i poder passar tota una jornada dedicada a fer activitats dinàmiques i exercici físic d'una forma poc convencional.

Us presentem una gimcana de proves plena de diversió i entreteniment i on no trobareu gens de temps per avorrir-vos.

Descripció de les activitats i repartiment per cicles:

-Relleus.

-Cursa de sac.

-Esquí 5's: Amb uns esquís amb 5 places, cal coordinar l'equip per avançar el més ràpid possible i completar el circuit.

-Llançament.

-Diàbolos.

-Plats xinesos.

-Paracaigudes.

-canmímic: Joc de mímica, estil

-Xanques.

-Masses.

-Guerra de Farina (bombardes).

-Cinta plana.

-Balanz bike.

Repartiment de les proves per cicles:

Cicle Inicial: Esquí 5's, cursa de sacs, relleus, cinta plana, diàbolos, plats xinesos, llançament, paracaigudes, canmímic.

Cicle Mitjà i Cicle Superior: Esquí 5's, cursa de sacs, cinta plana, diàbolos, plats xinesos, masses, xanques, balanz bike, canmímic, guerra de farina (bombardes).

*Nota important: NO HI HA CAP PROBLEMA EN FER CANVIS en el repartiment però cal consensuar-los entre les parts. En cas de que es volgués canviar, modificar, afegir proves a qualsevol dels cicles es pot consultar amb el coordinador de l'activitat per veure si el volum del grup, les edats i d'altres factors ho permeten.

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -