Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Central de reserves de cases de colònies

Taller d'apicultura

Adreça : Masia can Pere de la Plana s/n, 08810
Població: Sant Pere de Ribes
Comarca: Garraf
Nivells: - CI - CM - CS -
Descripció:

Les abelles, els ruscs, les dances per comunicar-se... són alguns dels infinits punts, relacionats amb aquests insectes, que tenen cabuda en el taller.

Mitjançant explicacions, tan orals com gràfiques, aprendrem i coneixerem el món de les abelles, un món força desconegut per la majoria de nosaltres.

 

Quants tipos d'abelles hi ha?

on viuen?

Que fan en les diferents estacions?

Com transformen el pol·len i el nèctar en mel?

 

Aquestes i moltes altres qüestions, que possiblement ara no pogueu contestar, us resultaran facilíssimes un cop haguem fet el taller.

A més, podrem disfrutar d'una estona en companyia de les abelles.

 

 

ORGANITZACIÓ DEL TALLER:

  • A la sala d’apicultura parlarem sobre la vida de les abelles, com viuen, com s’organitzen, els diferents tipus de mel, el rusc, i moltes altres qüestions relacionades amb el món d’aquests insectes.
  • Passarem unes diapositives per tal de que l’explicació quedi més clara.
  • Entrarem a la sala d’envasament i observarem el procés que es segueix per omplir els pots i etiquetar-los. Qui vulgui podrà tastar la mel.
  • Ens vestirem adequadament i anirem a visitar el rusc, on ens estaran esperant les abelles.
Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -