Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Central de reserves de cases de colònies

Caiac de mar. Illes Medes

Adreça : Passeig marítim, 13, 14258
Població: L'Estartit
Comarca: Baix Empordà
Nivells: - CS - ESO - BATX -
Descripció:

DESCRIPCIÓ:

Les sortides en caiac, on es combinen esport, mar i aventura, ens permeten descobrir amb autonomia racons del litoral inaccessibles per altres mitjans. És una de les activitats que més acceptació té, i no requereix cap preparació física especial. Les sortides per a debutants es fan amb caiacs de dues places, insubmergibles i molt estables. Abans de sortir a mar obert es fan uns exercicis a la platja, per facilitar des de l'inici un correcte ús de la pala. Les excursions sempre són guiades per monitors de Medaqua i acompanyades per una embarcació auxiliar de motor, equipada amb ràdio i telèfon. L'itinerari més habitual és per les illes Medes, i opcionalment, durant l'itinerari fem una parada per banyar-nos i/o visitar l'illa Meda Gran. 

 

MATERIAL INCLÒS

Caiacs oberts, autobuidables, de 2 places i caiacs d'1 plaça. Caiacs tradicionals, tapa banyeres, pales i armilles salvavides. Equips d'aigua (utilització segons meteorologia, a determinar per l'empresa).

Embarcació auxiliar de motor, equipada amb ràdio i farmaciola.

 

MATERIAL QUE CAL DUR

Banyador, tovallola i gorra pel sol.

 

ALTRES D'INTERÈS

Cal saber nadar.

 

Durada de l’activitat: 2-3 h

 

Horaris: 9:30h

 

PLANNING aproximat:

09:30h: Arribada del grup i presentació de l'activitat.

09:45h: Equipament

10:15h:Explicació tècnica del caiac.

10:45h: Sortida del port 

12:45h: Tornada a port 

13:00h: Final de l'activitat  

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -