Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...

Caiac de mar. Illes Medes

Adreça : Passeig marítim, 13, 14258
Població: L'Estartit
Comarca: Baix Empordà
Nivells: - CS - ESO - BATX -
Descripció:

DESCRIPCIÓ:

Les sortides en caiac, on es combinen esport, mar i aventura, ens permeten descobrir amb autonomia racons del litoral inaccessibles per altres mitjans. És una de les activitats que més acceptació té, i no requereix cap preparació física especial. Les sortides per a debutants es fan amb caiacs de dues places, insubmergibles i molt estables. Abans de sortir a mar obert es fan uns exercicis a la platja, per facilitar des de l'inici un correcte ús de la pala. Les excursions sempre són guiades per monitors de Medaqua i acompanyades per una embarcació auxiliar de motor, equipada amb ràdio i telèfon. L'itinerari més habitual és per les illes Medes, i opcionalment, durant l'itinerari fem una parada per banyar-nos i/o visitar l'illa Meda Gran. 

 

MATERIAL INCLÒS

Caiacs oberts, autobuidables, de 2 places i caiacs d'1 plaça. Caiacs tradicionals, tapa banyeres, pales i armilles salvavides. Equips d'aigua (utilització segons meteorologia, a determinar per l'empresa).

Embarcació auxiliar de motor, equipada amb ràdio i farmaciola.

 

MATERIAL QUE CAL DUR

Banyador, tovallola i gorra pel sol.

 

ALTRES D'INTERÈS

Cal saber nadar.

 

Durada de l’activitat: 2-3 h

 

Horaris: 9:30h

 

PLANNING aproximat:

09:30h: Arribada del grup i presentació de l'activitat.

09:45h: Equipament

10:15h:Explicació tècnica del caiac.

10:45h: Sortida del port 

12:45h: Tornada a port 

13:00h: Final de l'activitat  

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -