Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Activitats arreu de Catalunya

Els oficis

Adreça : B-510, 08450
Població: Llinars del Vallès
Comarca: Vallès Oriental
Nivells: - CI - CM - CS - ESO -
Descripció:

Aquesta activitat està pensada per retre un homenatge al món de l'artesania i les seves principals expressions. És una sortida en la qual els nens i nenes aprendran les tècniques artesanes més comunes mentre juguen amb els diversos jocs i tallers que els hi tenim preparats.

Aquesta activitat pretén ser interactiva, educativa i divertida. La nostra voluntat és que tots els assistents puguin conèixer alguns dels oficis més clàssics amb la intenció de que puguin veure aquestes professions, fer algunes de les seves accions més representatives i característiques.

Depenent de l’edat del grup es pot variar l’activitat per tal de fer-la més apte. Si esteu treballant els oficis a l’escola, aquesta sortida pot ser adequada per saber més d’alguns d’ells i aprendre’n quatre nocions teòriques i pràctiques.

L’activitat es desenvoluparà amb monitoratge que sabrà de l’ofici que li toqui presentar al grup. Amb aquesta premissa ens assegurem que l’activitat serà amb coneixement real per part dels monitors i monitores sobre la tasca que presentaran.


Per últim, intentarem que aquesta sortida pugui desenvolupar-se d’una manera distesa i dinàmica amb la qual cosa utilitzarem un eix conductor basat en un joc de rol, en el qual cada grup participant podrà anar fent cada ofici segons el joc ho porti i d’una manera més divertida. En definitiva coneixeran els oficis mentre juguen.


DESCRIPCIÓ DE LES ACTIVITATS

L’activitat ve guiada per les normes bàsiques que presentarem en el joc de rol i els oficis que us presentem. Es pot variar algun dels oficis i de les propostes d’activitats però sempre consensuant cada canvi amb els responsables de la sortida (a través del correu electrònic o del mòbil).


Els Oficis que us presentem són: (es pot parlar de fer-ne de diferents).

  • Pagès
  • Mecànic
  • Fuster
  • Terrissaire
  • Malabarista
  • Cuiner


Cadascun d’ells té un paper en el joc de rol i farà un taller on explicarà el seu ofici. Els assistents hauran de fer el taller amb cadascun d’ells i continuar amb el següent ofici. Així cada grup de nens/es passarà per cadascun dels oficis, tot seguint el fil conductor del joc.

DESCRIPCIÓ DE L’ESTADA

Les sortides d’un dia a la Casa de Colònies El Castell Vell són activitats pensades per realitzar-se durant tot un matí. Aquestes acostumen a tenir una durada d’unes 3 o 4 hores (depenent de l’hora de l’arribada del grup a les nostres instal·lacions), després d’esmorzar i abans de dinar.

Durant tota l’estada tindreu a la vostra disposició un responsable de l’activitat (coordinador/a) que us acompanyarà i assistirà. També trobareu un equip de monitoratge preparat per a la realització de les diverses parts de l’activitat i que es farà totalment responsable del grup d’infants fins a l’hora de dinar

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Castell Vell
Població: Llinars del Vallès
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -