Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...

La Castanyada

Adreça : Masia del Castell Vell, s/n, 08450
Població: Llinars del Vallès
Comarca: Vallès Oriental
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS -
Descripció:

Edat adequada: Cicle infantil, cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior.

Presentació de l'activitat:

Activitat centrada en la revetlla més tradicional de la tardor al nostre país: La Castanyada. Al igual que en el cas del Carnestoltes, la nostra voluntat és la de mantenir la tradició de celebrar festes nostrades del nostra país que formen part de la tradició i la nostra cultura. La Castanyada és una d'elles i també us la oferim com a activitat de la nostra casa de colònies.

La nostra ubicació, en mig del parc natural, ens fa poder contar amb elements claus per poder realitzar aquesta activitat en unes condicions privilegiades. Boscos, esplanades, castanyers... Tot això en plena tardor, on té sentit la castanyada. Això ens permet realitzar la sortida fins els castanyers, utilitzant el bosc per jugar tot fent jocs relacionats amb la Castanyada.

I Aquesta festa com no podria ser d'una altre manera, acaba amb la menjada de castanyes cuites per la Maria Castanyera i la ballada de danses tradicionals.

  • Descripció de les activitats:
  • Jocs tradicionals i populars.
  • Jocs amb elements del bosc entorn la temàtica de la castanyada.
  • Visita i recol·lecta de les castanyes a l'esplanada dels castanyers.
  • Festa de la Castanyada.
  • Taller de dibuix.

Nota:Tots els cicles fan les mateixes activitats.

-*Es poden introduir Panellets (ja siguin preparats o per elaborar amb els nens/es), a consultar condicions:

- panellets per la festa(elaborats).

-Taller de panellets.

 

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Castell Vell
Població: Llinars del Vallès
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -