Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Central de reserves de cases de colònies

Escola de mar a Cambrils

Adreça : Vial del Cavet, s/n, 43850
Població: Cambrils
Comarca: Baix Camp
Nivells: - Infantil - CI -
Descripció:

ELS TRESORS DE LA PLATJA
Descoberta de la platja i els seus elements. La sorra. Les restes de plantes i animals marins

EL PORT I EL VAIXELL
Els elements del port. Els pescadors, les seves barques, els arts de pesca i el seu vocabulari. Recorregut en vaixell.

ESCOLA DE PIRATES
Realització d’una gimcana utilitzant els diferents elements de la platja d’una forma lúdica. Una història de pirates servirà per introduir les diferents proves i motivar als nens/es.


OBSERVACIONS:

  • Cal triar dues activitats per a cada sortida (matí i tarda). Hi ha la possibilitat de fer només activitat pel matí (sortides de mig dia).
  • Si es creu convenient, l’activitat “El port i el vaixell” es pot fer sense el viatge en vaixell.
  • Hi ha la possibilitat (en funció de l’època de l’any i dels objectius de l’escola) de fer per la tarda una activitat sobre LA LLOTJA (observació de l’arribada de les barques d’arrossegament i de les diferents tasques que fan els pescadors i explicació del funcionament de la subhasta).


Com arribar-hi
Ens trobarem al port de Cambrils (passeig de les palmeres), al davant del Parc del Pescador i de l’oficina d’Informació i Turisme.
El dinar es pot fer al Parc del Pescador (molta ombra, fonts, W. C., espais de joc, bar...).

Nivells: EINF - CI

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -