Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...
PDF

Illa Fantasia

Adreça : Finca Mas Brassó s/n, 08339
Població: Vilassar de Dalt
Comarca: Maresme
Nivells: - CI - CM - CS - ESO - BATX - Familiar -
Descripció:

 

TEMPORADA 2014

Calendari d'obertura del Parc 2014: del 2 de juny al 14 de setembre
Horari del Parc: De Dilluns a Diumenge de 10.00h a 19.00h
 


Oferta escolar/casals 2014

 

Preu especial per nens i professor.

Oferta vàlida amb reserva prèvia.

Tel. reserves: 902.196.240


Ofertes especials per a grups
Només amb reserva prèvia. Mínim de 25 persones.

Tel. reserves: 902.196.240


 


Illa Fantasia, el parc aquàtic de Barcelona i rodalies, és l’oferta ideal per passar jornades inoblidables de convivència, gaudint d’unes instal·lacions excel·lents, un parc net, ampli, segur, i amb l’atenció d’un personal amb experiència i qualificat.
La millor oferta d’oci per a grups, combinant propostes educatives amb diversió.

75.000 m2 de parc, 22 atraccions aquàtiques, 3 macro piscines, parc infantil, minigolf, zones d’esbarjo. L’únic complex lúdic amb més de 10.000 m2 de zones verdes, i més de 900 taules de picnic a l’aire lliure.
A l’interior, cafeteries, restaurants, self-service, botiga, caixer automàtic, supermercat i un punt d’informació. 35 monitors aquàtics per a la seguretat dels nens, 7 WC repartits pel parc (4 d’ells adaptats per discapacitats), equip de vigilància en les instal·lacions, més de 1.000 guixetes guarda-roba, 40 cabines amb vestuari, i pàrquing gratuït amb una capacitat per a més de 1000 vehicles. Tot a la seva disposició, tot per a la seva tranquil·litat.

Al costat de les grans ciutats i de les poblacions més properes, Illa Fantasia està situada a 18 km de Barcelona, en direcció Mataró i el Maresme, al peu de la sortida 92 de l’autopista C-32. illa Fantasia es troba en un lloc perfectament accesible de qualsevol població de la província de Barcelona, i relativament a prop de qualsevol punt de Catalunya.

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Illa Fantasia
Població: Vilassar de Dalt
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -