Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...

El cos ens parla. L’escoltem?

Adreça : Casa de colònies el Pinatar, 08490
Població: Gualba
Comarca: Vallès Oriental
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS -
Descripció:

El Taller d´expressió corporal
Taller de desinhibició, on l’alumne descobrirà a través de jocs els secrets del seu cos. Treballem l’expressió de la cara,  el moviment del cos, danses i balls, etc... Taller ideal per completar  el temari de l’aparell locomotor.
El taller d’expressió corporal té com objectiu  desinhibir a l’alumne, treballar el cos, a més de fer passar una bona estona a través de joc i dinàmiques.

El taller consta de tres activitats diferents on treballarem:
L’expressió musical, a traves del diferents estils de música que escoltarem, l’alumne sent diferents sensacions, i vivències, que més tard les representa i plasma en sombres xineses.
Moltes vegades pensem que l’aparell locomotor només serveix per poder-nos desplaçar i moure, oblidant  tota la gesticulació que la cara ens ofereix. Es en aquesta activitat on farem un “estudi” de la expressió facial.
Un cop fet l’estudi del nostre cos acabarem fent una petita representació amb el suport de murals gegants per donar al participant una temàtica per poder treballar l’imaginació lliurement.
Així doncs el  grup es dividirà en petits grups i començar l’activitat de forma  rotatòria per poder treballar d’una manera més còmode i organitzar una rotació d’activitats.


Objectius pedagògics
1.    Desinhibir l'infant envers la resta del grup.
2.    Potenciar el treball en equip
3.    Estimular la creativitat de l'infant.


Horaris aproximats

Hora d´arribada: 10:00
Un cop el grup arribi a la casa de colònies, us deixaran un estoneta per esmorzar.
Durada: 3 hores aproximadament


Cal portar

Cantimplora plena, esmorzar i dinar. Roba d´abric (segons l´època de l´any que es realitzi), gorra, calçat esportiu  (botes o bambes, no sabates!).

 

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
El Pinatar
Població: Gualba
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -