Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...

Activitats d'aventura

Adreça : CAN SOLÀ, VEINAT DE CAN BELLS, 17185
Població: Vilobó d'Onyar
Comarca: Selva
Nivells: - ESO - BATX -
Descripció:

RUTA  D’ORIENTACIÓ:

Es tracta de completar un senzill recorregut forestal a peu per els entorns propers de la casa, amb l’única ajuda d’una brúixola i unes prèvies indicacions mínimes, seguirem el traçat de les fites que durant el camí anirem trobant, i aquestes ens marcaran una direcció que haurem de saber interpretar correctament amb la brúixola. Sabreu trobar el camí de tornada?
El recorregut es apte per totes les edats i no presenta obstacles importants, el grau de dificultat s’adaptarà segons l’edat dels participants, i la durada del trajecte es de entre  mitja hora i 1 hora.

TIR  AMB  ARC:

Al nostre camp de Tir amb Arc podreu posar a prova la vostra destresa i punteria, instruïts per el nostre equip de monitors, coneixerem les tècniques bàsiques de tir per tal d’iniciar-nos en aquest esport apte per totes les edats, així com les necessàries mesures de seguretat que sempre cal tenir presents alhora d’utilitzar arcs i fletxes.
El grau de dificultat dependrà bàsicament de l’edat dels participants, es apte per totes les edats, i la durada de l’activitat vindrà determinada per el nº de participants i el nº  de tirs establerts per persona. Quantes dianes centrals sereu capaços de fer ?

ROCÒDROM:

En aquesta instal·lació, trobareu 2 vies bàsiques d’escalada, on posareu a prova les vostres
habilitats amb les presses, i fins i tot atrevir-vos a fer un senzill descens de ràpel. L’activitat
sempre es conduïda per el nostre equip de monitors i inclou tot el material de seguretat necessari.
El grau de dificultat es bàsic i la durada dependrà del nº de participants, es apte a partir dels 7 anys d’edat. Aconseguireu fer sonar el xiulet de dalt de tot ?

TIROLINA:

I si t’agraden les sensacions fortes, vine a experimentar un senzill descens d’uns 40 m. aprox. Es apte per totes les edats a partir dels 7 anys, inclou tot el material de seguretat necessari i serà conduit sempre per el nostre equip de monitors. Grau de dificultat bàsic, i durada segons el nº de participants. Anima’t a fer un salt vertiginós sense despentinar-te !!

PAINT BALL:

I si sou un grup major d’edat i us agrada l’acció, res millor que una partida de Paint ball al nostre camp d’entrenament, o al bosc, per descarregar l’adrenalina !!
Mínim 8 participants. També apte per 16-18 anys amb autorització paterna.
Podeu triar diferents jocs, el preu inclou assegurança i tot el material i proteccions necessàries, packs des de 22€ amb 100 boles d’inici.

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -