Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Central de reserves de cases de colònies

Descobreix el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt

Adreça : Parc Natural de Sant llorenç del Munt,
Població: Parc Natural de Sant llorenç del Munt
Comarca: Vallès Occidental
Nivells: - CI - CM - CS - ESO -
Descripció:

Una visió global del Parc natural de Sant Llorenç del Munt i l´Obac.

Hora d´arribada: 10:00 h.

Hora d´acabament: Abans de dinar

Cal portar: Estoig amb llapis, goma i alguns coloes, carpeta rígida, cantimplora plena, esmorzar i dinar. Roba d´abric i gorra (segons l´época de l´any), calçat esportiu per caminar per la muntanya (botes o bambes, no sabates!).

Important: Portar aigua, ja que no n´hi ha.

Descripció de l´activitat:
Comencem el dia amb  la visita al Centre d´interpretació Parc Natural. L´audiovisual ens permetrà fer-nos una idea general del que veurem durant el dia. Seguidament agafarem un dels camins que surten d´aquest mateix punt (segons l´edat dels alumnes es fa un o l´altre). Durant la passejada ens aturarem per observar les principals espècies vegetals que configuren el Parc, així com per observar els indicis i rastres de la presència d´espècies animals; igualment farem esment de les característiques formes rocalloses que formen el massís.
Els alumnes aniran fent les seves anotacions al dossier que els facilitem per aconseguir una visió global del Parc natural de Sant Llorenç del Munt i l´Obac.

Punt de trobada amb l´escola:

Coll d´Estenalles. A la carretera BV-1221 que va de Matadepera a Talamanca sortint de Terrassa, Km. 14,8. Pàrking pel bus al costat mateix del centre d´informació del Parc al Coll d´Estenalles.

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -