Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Central de reserves de cases de colònies

Gimcana d'aigua

Adreça : Masia del Castell Vell, s/n, 08450
Població: Llinars del Vallès
Comarca: Vallès Oriental
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS -
Descripció:

JOCS D'AIGUA

Edat adequada: Cicle infantil, cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior.

Època de l'any adequada: Maig, juny, juliol, agost i setembre.

Presentació de l'activitat:

Aquesta és sense dubte l'activitat més refrescant que ofereix el Castell Vell de Llinars del Vallès. Consisteix en una gimcana de proves on l'aigua n'és la protagonista i on l'objectiu principal és la diversió dels assistents.

Per tots els racons de l'entorn de la casa trobarem proves i jocs pensat per acabar ben remullats. Separats en grups, cada monitor tutelarà el grup i vetllarà pel bon desenvolupament de cada joc.

Tancarà la jornada la Gran Guerra d'Aigua, entre tots els grups participants per fer la remullada final.

Els boscos i instal·lacions estan preparats per assumir aquest gran "bany de masses", que esdevé l'activitat per excel·lència del normalment calorós estiu.

Descripció de les activitats:

Jocs d'aigua com:

  • El Cambrer.
  • El Joc dels Noms.
  • La Bomba.
  • El Ciclista.
  • La Guerra d'Aigua.

Són alguns dels exemples que ens trobarem com a jocs, amb la possibilitat d'afegir d'altres com són: Punteria, Relleus per parelles, Duel a 5 metres, Cursa molla, Encistella l'aigua, Natació sincronitzada, Futbol net, Transport d'esponges.

 

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Castell Vell
Població: Llinars del Vallès
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -