Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Activitats arreu de Catalunya

El bosc dels sentits

Adreça : Ctra. C-251 a 1,5 Km de Sant Celoni, 08450
Població: Llinars del Vallès
Comarca: Vallès Oriental
Nivells: - Infantil - CI -
Descripció:


Temàtica :
“El Bosc dels Sentits”
Horaris:
De 10h a 14h.
Edat adequada:
Cicle infantil i cicle inicial.
Època de l’any adequada:
Durant tot l’any. (Recomanable pels mesos de tardor (setembre, octubre i novembre)
Nº màxim del grup:
Màxim 100 nens/es.

 

Presentació de l’activitat:
Aquesta proposta va encarada als més menuts de l’escola, i pretén ser una sortida on coneguin un entorn diferent (no estan molt acostumats a sortir encara) i puguin conèixer també una mica més el seu cos a través de la utilització dels 5 sentits en aquest nou entorn desconegut.
És una experiència de sensacions noves i la descoberta d’un nou món per part de molts dels assistents, cosa que ens serveix molt per introduir jocs i personatges en l’activitat els quals la dinamitzaran.
Utilitzant la riquesa que ens ofereix l’entorn natural, ens endinsarem en els seus boscos per tal de descobrir-ne tot el que amaguen a través dels sons i sorolls, del que veiem, del que toquem, de les olors que desprenen plantes i demés elements o del propi gust que alguns dels fruits que trobem ens poden fer sentir.
Descobrirem i coneixerem plantes, animals, arbres... tot això guiat pel personatge de l’activitat i els follets de Mogent, personatges centrals de l’eix d’animació.
Una activitat ideal per grups escolars que estiguin treballant els 5 sentits a classe o que pretenguin fer-ho.

 

Descripció de les activitats:
Aquesta activitat inclou una gimcana de jocs per estimular els sentits dels assistents. Si l’activitat es realitza durant una estació o una altre, es poden veure modificades algunes proves.

- Jocs per estimular el sentits: el fem inicialment per posar en alerta tots els sentits, saber quins són aquests i així poder utilitzar-los a ple rendiment durant l’activitat.

- Gimcana de proves al Bosc: per identificar, reconèixer i observar elements del bosc. Basada en jocs d’atenció, de reconeixent i familiarització amb l’entorn.

- Visita i activitats a l’hort: on veurem els diversos colors de les fruites i verdures.

- Taller amb elements del bosc: Amb els elements que em recol·lectat amb els jocs.

- Taller de les bossetes d’olor: el que s’enduran a casa com a record de l’activitat i de la sortida.

 

Descripció de l’estada:

  • Arribada del grup i esmorzar (zona picnic o sales).
  • Realització de les activitats (entorn natural de la casa, sobretot boscos i hort).
  • Realització dels tallers (sales de la casa).
  • Dinar i Comiat(zona picnic o sales).

 

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Mogent
Població: Llinars del Vallès
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -