Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...

Poble Espanyol: TALLER DE PA

Adreça : Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 13, 08038
Població: Barcelona
Comarca: Barcelonès
Nivells: - CI -
Descripció:

Aquesta activitat es realitza al Poble Espanyol de Barcelona.

Descripció
Donarem resposta a tots els interrogants que us pugueu plantejar al voltant del pa i, sobretot, aprendrem de forma pràctica a fer massa mare, a amassar, la fermentació i la seva cocció en un forn de llenya. I després... cap a taula!
Aprendrem a relacionar característiques de cultius propers i la relació que estableixen amb la nostra realitat quotidiana, així com la necessitat de protegir el medi ambient.

Nivell educatiu: cicle Inicial de primària.

Objectius
1. Valorar la importància de protegir el medi ambient, a través dels elements que utilitzarem per a l’elaboració del pa.
2. Relacionar característiques de plantes properes i la relació que estableixen amb el medi.
3. Nocions bàsiques de mesura del temps.
4. Respectar les normes d’interacció oral i mostrar interès i respecte envers els altres.

Durada: 1h 45m

NOTA: Aquest taller no és apte per a celíacs.

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Poble Espanyol
Població: Barcelona
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -