Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Grups escolars, famílies, entitats,...

Parc d'atraccions Tibidabo

Adreça : Pl. Tibidabo, 3-4, 08035
Població: Barcelona
Comarca: Barcelonès
Nivells: - CI - CM - CS - ESO - BATX - Familiar -
Descripció:

Benvinguts al Parc d'Atraccions Tibidabo, un indret màgic i emblemàtic de la ciutat de Barcelona. Us convidem a fer una ruta per aquest parc centenari i antic (és un dels més antics del món), en constant evolució, a aprendre de la seva història, a conèixer l’encant dels seus espais, a gaudir de les seves atraccions, des de les emblemàtiques fins a les d’última generació i a sentir un plegat d’emocions, pensades per a nens, joves i grans. I tot això, amb la ciutat de Barcelona com a espectadora d’excepció.

Hi descobrireu més de 25 atraccions per a totes les edats, espectacles de primera línia i animació itinerant que converteix la ruta d’atracció en atracció en un espectacle més del parc. D’altra banda, el parc també posa a disposició dels seus visitants diferents serveis com centres de restauració amb increïbles vistes, d’altres amb menjadors interiors, zones de pícnic, i tots els serveis necessaris per fer l’estada al parc el més còmoda possible.

Conegueu el Camí del Cel del Tibidabo, el ruta amb les millors vistes de cla ciutat de Barcelona, a 500 metres d'alçada, on a més trobareu atraccions històriques com el Museu d'Autòmats i atraccions per a tota la família. Un indret emblemàtic de Barcelona, escollit per Woody Allen per rodar algunes de les escenes de la oscaritzada pel·lícula "Vicky Cristina Barcelona", que s'ha convertit de visita obligada pel turisme de Barcelona. L'accés als seus espectaculars miradors i a les rutes enmig del bosc que el recorren és gratuït i la seva obertura coincideix amb l'horari del Camí del Cel.


Excursions per a grups d'escolars

Us proposem les següents activitats: gaudir del Parc d'Atraccions o bé fer una excursió divertida i didàctica.

Benvolgut professorat,

Voleu deixar els llibres de banda durant un dia i gaudir d'una inoblidable jornada d'oci amb els vostres nens al Parc d'Atraccions Tibidabo? Us recordem que oferim un preu més avantatjós per a les escoles i els esplais així com uns dies destinats a vosaltres, els dies de Campanya Escolar, durant el mes de juny, on podeu gaudir de totes les atraccions i espectacles així com de l'animació itinerant. A què espereu a concretar la vostra sortida? A més, us voleu perdre la muntanya russa?

Què dieu, què no voleu deixar els llibres de banda? Doncs també tenim una oferta per a vosaltres: les activitats didàctiques de Ciència i Tecnologia a l'entorn del Tibidabo.

Els nens acompanyats pel professorat del centre juntament amb un monitor s'endinsaran en les entranyes i el rerefons de les atraccions per saber com funcionen a través de les explicacions pertinents i l'experimentació d'accedir a les mateixes des d'una òptica educativa. Oi, que no us ho voleu perdre?

A què espereu? Ja podeu reservar la vostra entrada per gaudir d'un dia d'oci al Parc d'Atraccions mitjançant el telèfon 902 196 240

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -