Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Activitats arreu de Catalunya

Natura: Ecosistemes

Adreça : Ctra. de Sant Celoni a Santa Fe, Km 2,3, 08470
Població: Sant Celoni
Comarca: Vallès Oriental
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS -
Descripció:

ECOSISTEMES

Explicació sobre quin tipus de plantes i animals poden trobar-se als voltants de Can Putxet i relacionar-ho amb els diferents ecosistemes: bosc, riu i camp, mitjançant imatges i material audiovisual.

Els infants es senten a les taules i a cada una hi ha tres fotos dels ecosistemes. A cada un hi falten els animals. El monitor, després de l'explicació posarà un so d'un animal que hauran d'identificar i tot seguit enganxar en una zona adient de la foto. Després, amb el següent so es fa el mateix, fins a completar tot el bestiari previst.

Surten de l'aula per fer el recorregut de l'explicació i posar en pràctica els coneixements assolits. Durant l'itinerari es recolliran i es posaran en un cistell, mostres de cada ecosistema com fruits, fulles i rastres d'activitat animal.

Amb aquest material aniran al descampat davant la casa, faran rotllanes i classificaran el material recordant en quins ecosistemes s'han agafat. Tot seguit recordant tot el que se'ls hi ha explicat.

Després es faran grups prèviament organitzats. A cada grup se li repartirà un mapa amb uns punts marcats, 10 en total. Al mapa sortiran els llocs on estaran les targetes (animals, plantes, etc). Un cop localitzades i recuperades cada targeta de cada fita per equip, tornaran al punt de reunió i hauran de col·locar les targes en les làmines dels ecosistemes segons pertanyin.

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Can Putxet
Població: Sant Celoni
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -