Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Activitats arreu de Catalunya

La Castanyada i El Toca Toca

Adreça : El Mujal - Ap de correus 33, 08670
Població: Navàs
Comarca: Bages
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS -
Descripció:

LA CASTANYADA I EL TOCA TOCA

Realitzarem les activitats de visita dels animals (pac bàsic: toca-toca d'animals exòtics, la grangeta i els animals salvatges), desprès dinarem i havent dinat celebrarem la festa de la castanyada.

La festa de la Castanyada consisteix en l'aparició del típic personatge de la Castanyera, vestit amb les faldilles llargues i el mocador de farcell al cap. Aquesta explica als nens/es que les castanyes es torren per celebrar la festa de Tots Sants, i que aquestes s'acompanyen de panallets i moniatos.

Per acabar es torren les castanyes i es reparteixen.

PAC BÀSICS VISITA ALS ANIMALS.

Fauna salvatge

Els nens entraran a les instal.lacions i els proporcionaran menjar. Coneixeran les característiques dels diferents regnes animals i la classificació segons l'alimentació. Els animals que es poden visitar són: mussol, coatí, ós rentador, cangur, porc espí africà, daines, emú, llebres de la Patagònia i fura.

La Grangeta

Petit recorregut per les instal·lacions a fi de conèixer els animals de granja, saber com es cuiden i els productes de consum que s´obtenen de cadascun. Els animals són: cabres, porcs, xais., conills, galls, cavalls i properament la vaca.

Toca-toca

Podrem veure i tocar diferents espècies d´animals considerats com a fastigosos o perillosos. Aprendrem com en són, d´ importants, totes les espècies d´ animals i la funció natural de control que realitzen. Els animals que podem tocar són: serp, ratpenat, xinxilla, taràntula, gripau, granota, insectes, milpeus, mussol, cargols gegants,...

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Centre d'Apropament a la Natura
Població: Barcelona
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -