Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Activitats arreu de Catalunya
Plànol

L'horta Les Tanques

Població: 08840
Comarca: Baix Llobregat
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS -
Descripció:

Aquesta activitat consta de diversos apartats, un que serà la visita als animals de la granja , l’altre el contacte amb el poni nico i la poni nena que els aproparà més al món dels cavalls i la darrera l’activitat de l’Hort o el món dels cavalls, depenent del que es prefereixi treballar.


A través d’un recorregut pels corrals, coneixerem els animals més representatius d’una granja, la seva fesonomia, la familia, la seva alimentació. Els nens podran veure, tocar els animals de les Tanques, escoltar quins sons fan i donar de menjar a tots els animals de les Tanques. També es treballarà com es reprodueixen i quins aliments podem obtenir de cada animal.


En l’activitat dels ponis els nens coneixeran el Nico o la Nena i treballaran les característiques bàsiques del poni, què mengen, els seus sentits, con viuen en manada o en captivitat,...etc.
Un cop haurem acabat la petita explicació teòrica hauran de respallar-lo, netejar-li els cascs i posar-li la sella i les regnes ja que posteriorment aniran a fer una volteta amb ell.


Un cop haurem acabat les dues activitats i quan la gana apreti els nens dinaran i després de dinar farem l’activitat de l’horta o el món dels cavalls. Aquesta consistirà en l’explicació de quin és l’origen de les horatalisses, se’ls hi ensenyarà com és una llavor i què ha de passar perque aquesta passi del camp al plat.Després farem un recorregut dels sentits pels camps seguint unes fletxes que els ajudaran a descobrir les diferents hortalisses que hi ha per la zona agrícola de Viladecans. Si es tria el món dels cavalls, farem un recorregut per la hipica i els coneixarem a ells, tot treballen, les característiques, la familia, la manada, etc


FASE DE DESENVOLUPAMENT
A les 10 h: Recepció dels alumnes a Les Tanques iesmorzar.
De 10:30-11:30h: Visita als corrals de la granja
De 11:30 a 12:30h: Muntem el poni nico o a “la nena”.
De 13:30-14:30h:Dinar a Les Tanques.
De 14:30-15:30h: L’Horta o món dels cavalls

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Les Tanques Granja Escola
Població: Viladecans
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -