Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Activitats arreu de Catalunya

Activitats nàutiques a Calella

Adreça : Club Nàutic de Calella, 08370
Població: Calella
Comarca: Maresme
Nivells: - CM - CS - ESO - BATX -
Descripció:

Les activitats de nàutiques estan conduïdes per a professionals titulats i monitors amb experiència dins el medi aquàtic. Tots els participants a l’aigua portaran armilla salvavides i sempre estaran vigilats per embarcacions a motor tipus Zodiac de control.

Les activitats a realitzar son:

  • VELA: realitzada a peu de platja amb un total d’uns 6 catamarans d’unes 5/6 places cadascun.
  • KAYAC: realitzada també a peu de  platja , dividint el grup en dobles i individuals, i aprenen primer a moure els rems.
  • BODY: jugarem amb les onades si el temps ho permet, intentant mantenir l’equilibri allà on trenca amb la sorra l’onada.
  • WINDSURF: primer aprendrem amb una taula fixa a la sorra la teòrica, i un cop al mar combinarem taula amb vela per equilibris i taula complerta per a treballar amb la vela.
  • FRISBY: jugarem amb aquest plat volador a la sorra intentant fer grans passes i perfeccionant l’habilitat en el llançament.
  • VOLEI-PLATJA: farem partits a la sorra aprenent la tècnica de sacar i a col·locar la pilota, allà on el contrari li costi guanyar-nos el punt.

Per a l’activitat caldrà portar: banyador, samarreta recanvi, crema protectora solar, tovallola i no oblidar el esmorzar i dinar.

Durada de l’activitat: Aproximadament 3 hores.

En cas de pluja l’activitat al realitzar-se a l’aire lliure no es podrà fer.
La organització es reserva el dret de variar la quantitat de grups o divisió de materials en funció del nombre final de participants o les incidències tècniques convenients

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -