Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Activitats arreu de Catalunya

Programa educatiu Infantil Marineland

Adreça : Ctra. de Malgrat a Palafolls, 08389
Població: Palafolls
Comarca: Maresme
Nivells: - Infantil -
Descripció:

El nostre compromís: Educar en la conservació de la natura, contribuint a l'increment qualitatiu i quantitatiu de la consciència ambiental i motivant actituds sostenibles entre els alumnes. Apostem per una educació ambiental, que orienti les activitats envers l'educació de futurs ciutadans responsables.

Educació infanti:

Exploració del món animal: Un recorregut per diverses instal∙lacions d'animals, en què es pot observar i conèixer els animals de dos grans grups: mamífers i aus.

Especial dofins: Una trobada al delfinari, en la qual es poden treballar les característiques principals d'aquests mamífers.

Fermín el Pingüí: Observant els pingüins en la seva instal∙lació mateixa s'estudien les característiques d'aquesta simpàtica espècie d'ocells.

Pelut i gruixut (foca o lleó marí) Mitjançant l'observació d'aquests animals i alguns recursos tàctils aprendrem a diferenciar­los tot i que siguin molt semblants a primer cop d'ull.

Visita lliure: Conèixer el zoo marí de prop i sorprendre's amb el comportament de les nostres espècies.

T'ajudem amb una guia didàctica i, per descomptat, amb els cartells del parc.

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Marineland
Població: Palafolls
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -