Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Central de reserves de cases de colònies

El Tió de Nadal

Adreça : Crta. C-251 , 08450
Població: Llinars del Vallès
Comarca: Vallès Oriental
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS -
Descripció:

 EL TIÓ DE NADAL

 

PRESENTACIÓ DE L’ACTIVITAT

 

El Nadal és una de les festes més importants que celebrem durant l’any. El Nada als Països Catalans disposa de les seves particularitats pròpies. Un exemple és la realització del pessebre i una altre el Tió de Nadal. Aquí és on ens centrarem més per tal de fer l’activitat.

 

En aquesta activitat del Tió de Nadal, farem un resum de les nostres tradicions catalanes, cançons i balls. En aquesta sortida se’ns apareixeran diferents personatges referents al Nadal, però el principal de tots serà el nostre “caganer” que serà el que dinamitzarà gairebé totes les activitats.

 

La finalitat a part d’altres activitats, serà trobar el nostre “caga tió” que està amagat per el bosc i fins que el grup no el trobi no podrem fer-lo cagar.  

 

 

DESCRIPCIÓ DE LES ACTIVITATS

 

  • Presentació del Nadal

En aquesta activitat es té la intenció d’explicar el Nadal i totes les nostres tradicions que ens envolten per aquestes èpoques. 

 

  • Gimcana del Caga Tió

Ens endinsarem a dintre del bosc per buscar el nostre caga Tió que està amagat. El podrem trobar amb unes pistes que ens donarà el nostre personatge “caganer”.

 

  • Taller del Caga Tió

Taller per construir el nostre propi caga tió per a cada nen o nena. Aquest caga Tió el farem amb fang i diferents materials per poder emportar-se un record cap a l’escola o a casa.

 

  • Caga Tió i Balls Tradicionals

Cagarem el Tió cantant la seva cançó i veurem si ens caga alguna cosa. Desprès també cantarem i ballarem altres cançons catalanes del Nadal per fer la cloenda de l’activitat.  

 

Època adequada: Novembre-desembre

 

Cicles: EINF - CI - CM - CS


Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Mogent
Població: Llinars del Vallès
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -