Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Central de reserves de cases de colònies

Gimcana d'aigua

Adreça : ctra. C-251 a 1,5 Km de Sant Celoni, 08450
Població: Llinars del Vallès
Comarca: Vallès Oriental
Nivells: - Infantil - CI - CM - CS -
Descripció:

GIMCANA D'AIGUA


 

Presentació de l’activitat:

 

Aquesta és sense dubte l'activitat més refrescant que ofereix la nostra casa de colònies de Llinars del Vallès. Consisteix en una gimcana de proves on l'aigua n'és la protagonista i on l'objectiu principal és la diversió dels assistents.

 

Per tots els racons de l'entorn de la casa trobarem proves i jocs pensat per acabar ben remullats. Separats en grups, cada monitor tutelarà el grup i vetllarà pel bon desenvolupament de cada joc.

 

Tancarà la jornada la Gran Guerra d'Aigua, entre tots els grups participants per fer la remullada final.

 

Els boscos i instal·lacions estan preparats per assumir aquest gran "bany de masses", que esdevé l'activitat per excel·lència del normalment calorós estiu.Descripció de les activitats: 

 

Jocs d'aigua com:

 

  • El Cambrer: Amb una safata plena de gots d’aigua, cada cambrer haurà de seguir un circuit intentant no perdre la seva càrrega i no mullar-se.
  • El Joc dels Noms: Cada grup integrat per diversos participants es situa en cercle al voltant d’un dels participants. El participant que està situat al centre té un globus a la mà que llençarà amb força cap amunt tot dient el nom d’un dels companys; el qual haurà de corre a agafar el globus abans de que caigui al terra.
  • La Bomba: El clàssic joc de la bomba (conta enrere) en cercle i amb un participant al centre que fa de “detonador”. La resta ens anem passant un globus enorme d’aigua i al que li toqui la bomba un cop acabat el temps, quedarà ben xop!
  • El Ciclista: Damunt d’una petita bicicleta i equipat amb un casc adaptat per a transportar aigua, cada corredor haurà de realitzar un circuit transportant aigua en els seu casc i intentant no perdre gaire aigua de la que porta.
  • La Guerra d’Aigua: Per equips, la gran batalla d’aigua acabarà amb la gimcana on cada equip ha d’aconseguir deixar xops als altres participants. Globus, xeringues, esponges o pistoles d’aigua seran les armes per aquesta batalla.

 

Són alguns dels exemples que ens trobarem com a jocs, amb la possibilitat d'afegir d'altres com són: Punteria, Relleus per parelles, Duel a 5 metres, Cursa molla, Encistella l’aigua, Futbol net, Transport d’esponges.

 

 

S’ha de portar:  

- Banyador   

- Tovallola 

- Xancletes 

- Crema solar  

L’entorn i els monitors faran que gaudiu d’una bona estància. 

 

 

Cicles:  CInf i- CI - CM - CS

Època de l’any adequada: Maig, juny, juliol, agost i setembre.

Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Mogent
Població: Llinars del Vallès
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -