Inici
Empresa
Cases de colònies
Visites Interessants
Activitats
Treballs de síntesis
Contacte
Altres serveis
Catàleg PDF
Visita el nostre blog
Central de reserves de cases de colònies

Gimcana al Mogent amb inflables

Adreça : Ctra. C-251 a 1,5 Km de Sant Celoni, 08450
Població: Llinars del Vallès
Comarca: Vallès Oriental
Nivells: - Infantil - CI - CM -
Descripció:

GIMCANA AMB INFLABLES

Època adequada: Tot l’any
Cicles: EINF - EPRI

Presentació de l'activitat

Aquesta sortida està pensada per aquells grups que volen venir a fer tot un seguit de jocs a les nostres instal·lacions i passar un dia divertit i ple d’emoció. En aquesta Gimcana adaptada a nens i nenes de Cicle Infantil us presentem un recull d’activitats que pensem aptes per a aquestes edats i que amb la nostra experiència podem dir que faran que tots els nens i nenes gaudeixin en cadascuna d’elles.

Pensem i volem fer activitats - proves en el que els més petits puguin participar activament i no ser només espectadors mentre el monitor/a els fa la prova o taller.

Activitats

Les activitats que us proposem són, doncs, similars a les dels Cicles de Primària però amb variacions perquè els de Cicles Infantil puguin realitzar-les sense problemes:

Caracterització:

Durant la jornada ens pintarem les cares per tal gaudir d’un nou aspecte durant tota la sortida de la Gimcana.

Paracaigudes:

Amb aquest instrument es poden fer multitud de jocs en els quals intervenen elements en moviment. També jugarem amb els colors que el formen i amb les formes que pot adoptar.

Relleus:

Tota gimcana ha de tenir una prova de relleus on es practiqui la velocitat i coordinació de cada participant. Aquesta prova estarà present i consistirà en relleus utilitzant diversos elements.

Punteria:

Una altra prova característica de tota gimcana, on es practica la punteria de cada nen/a. Jugar a encertar pilotes en forats, a tombar piles... Una bona prova per mesurar aquesta habilitat.

Atrapa - cues:

Aquest és un joc inspirat en el típic “pilla – pilla”, però amb l’element incorporat de les cues. Un joc de corre amunt i avall vigilant no ser atrapat i intentant atrapar tantes cues com sigui possible.

Circuit de psicomotricitat:

Prova que consisteix en un circuit complert d’habilitat on cada participant practicarà les seves habilitats psicomotrius. Una prova ideal pels més petits ja que combina moltes accions i elements.

Zona d’Inflables:

Espai on riurem saltant i jugant en aquests divertits instruments.

Guerra de farina:

Activitat inspirada en el clàssic joc de la bandera on dos equipes defensen les seves posicions i han de conquerir la posició rival fins a robar la bandera. En aquest cas, adaptada als més petits i que bàsicament consistirà en jugar amb la farina i quedar ben blancs mentre juguem.

Activitats per Cicle inicial i mitjà

Les activitats que us proposem són:

  • Caracterització
  • Paracaigudes
  • Relleus (igual que per EINF però incorporant el Sky-5)
  • Punteria (igual que per EINF però incorporant Basquet Frisbee)
  • Inflables
  • Guerra de farina
  • Slack-line (equilibris en cinta plana)
  • El Cambrer
  • Acrosport
  • Tir amb arc (només Cicle Mitjà)
Demana informació sobre aquesta activitat
Fes una PRE-Reserva

Mapa
Realitzen l'activitat
Mogent
Població: Llinars del Vallès
Veure la instal·lació

Gabinet MIP

Informació i contacte

 

Apartat de correus, 29. El Vendrell

 

43700 Tarragona
902 196 240

Cases de colònies Tarragona - Cases de colònies Barcelona - Cases de colònies Lleida - Cases de colònies Girona - Cases de colònies Alt Camp - Cases de colònies Alt Empordà - Cases de colònies Alt Penedès - Cases de colònies Alt Urgell - Cases de colònies Alta Ribagorça - Cases de colònies Anoia - Cases de colònies Bages - Cases de colònies Baix Camp - Cases de colònies Baix Ebre - Cases de colònies Baix Empordà - Cases de colònies Baix Llobregat - Cases de colònies Baix Penedès - Cases de colònies Barcelonès - Cases de colònies Berguedà - Cases de colònies Catalunya - Cases de colònies Cerdanya - Cases de colònies Conca de Barberà - Cases de colònies Fora de Catalunya - Cases de colònies Garraf - Cases de colònies Garrigues - Cases de colònies Garrotxa - Cases de colònies Gironès - Cases de colònies Maresme - Cases de colònies Montsià - Cases de colònies Noguera - Cases de colònies Osona - Cases de colònies Pallars Jussà - Cases de colònies Pallars Sobirà - Cases de colònies Pla d'Urgell - Cases de colònies Pla de l'Estany - Cases de colònies Priorat - Cases de colònies Ribera d'Ebre - Cases de colònies Ripollès - Cases de colònies Segarra - Cases de colònies Segrià - Cases de colònies Selva - Cases de colònies Solsonès - Cases de colònies Tarragonès - Cases de colònies Terra Alta - Cases de colònies Urgell - Cases de colònies Vall d'Aran - Cases de colònies Vallès Occidental - Cases de colònies Vallès Oriental -